Vit inredning

Hej och godmorgon min vän,

hoppas du fått en riktigt fin start denna torsdag. Igår eftermiddag hade vi glasstillverkning här, vi tömde frysen på diverse bär och gjorde både blåbärsglass och svartvinbärsglass. Jag tycker det är extra roligt att baka laga mat med det man har från trädgården eller sådant som man har plockat själv. Såg att jag hade ett par liter jordgubbar i frysen också, så jag tänkte ta och koka lite jordgubbskräm tills Melvin kommer hem från skolan- det gillar han.  Kollade igenom bilderna på  kameran och såg att jag inte visat bilderna på nya  glaslyktan.

Den hamnade inne i gästrummet, vid den vita tavelväggen.Vit inredning

Månbordet var tidigare ett ovalt bord som jag hittade på blocket och har målat om , och sedan kapade jag av halva bordet så att det blev ett halvmånebord istället.  Är ni nyfikna så kan ni läsa mer om detta om ni bläddrar er tillbaka i ”hemma hos oss” kategorin HÄR

Inredningsblogg

Ljuslyktan som jag hittade på rusta tyckte jag var lite söt med sin zinkfot och glaskupa , och lyser jättefint på kvällen.

IMG_2592

Tavelväggen är bara olika sorters ramar, både gamla och nya som jag fyndat på loppis, blocket och ett par hittade i butik. Funderar snart på att flytta om här, om jag bara hittar den där lagom stora speglen som jag vill ha där istället.

Nu ska Nomi och jag spela memory, och provsmaka glassen innan den kommer här på bloggen.

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Hej fina du, alltid lika mysigt att läsa när du skriver. Jag köpte den lyktan till min systerdotter när hon fyllde år, tycker att Rusta ha mycket fint och till en bra peng. Gud så gott med jordgubbskräm, kanske kommer en sväng ; )
Ha en skön dag, kram kram

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Ja, eftersom man inte har saker för evigt utan vill byta ut ofta så tycker jag inte att det behöver kosta skjortan 🙂
Du är så välkommen på en tallrik jordgubbskräm eller två.
Kram

Lotte
10 år sedan

Fin lykta, jag gillar Rusta mer och mer, nu mer kollar jag alltid ienom deras reklamblad, nästan lika kul som Gekås haha☺

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Ja, jag håller med 🙂

Terese
10 år sedan

Hej… Vilket fint hem du har och alltid lika roligt att följa dig. Vad använder du för vit
färg när du måla om möblerna? Använder du grundfärg? Ska själv börja måla om våra ekmöbler i vårt vardagsrum till vitt :-).
Ha en bra dag!

Jennys_matblogg
Reply to  Terese
10 år sedan

Jag använder alltid flugger färgs grund och målarfärg.
Väljer halvblank yta, så att det är lätt att torka av.
lycka till med ditt projekt,
kram

Alma
10 år sedan

Hej! Jag tänkte bara fråga var det jättefina silverfatet kommer ifrån? 🙂 Tycker jättemycket om din blogg och otroligt fin inredning!

Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Alma
10 år sedan

Tack snälla du! 🙂 Det kommer från plantagen, men det är flera år sen. Så jag vet inte om det finns kvar än.

Aldijana
10 år sedan

Va mysigt du har fått till det! Jag undrar oxå var det fina silver fatet kommer ifrån?

Jennys_matblogg
Reply to  Aldijana
10 år sedan

Tack snälla. Det kommer från plantagen, men det är flera år sen. Så jag vet inte om det finns kvar än.

Pernilla
10 år sedan

Vilken fin tapet, vad heter den?

9 år sedan

Hejsan, jag tycker att inredningen i ditt hus är så otroligt snyggt.Står precis och ska tapetsera om vardagsrum och matrum. jag undrar vad det är för tapet den rutiga i detta inlägg och även den som du har i matrummet. hoppas du har tid att svara.

Jenny Warsen
Reply to  Laila
9 år sedan

Tack snälla- denna tapeten kommer från en katalog som heter ” Vintage rose”
Lycka till

Nästa inlägg

Snabb Bearneiesås

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x