Vitmålad plankvägg

Godmorgon

Börjar dagens blogg med ett läsarbrev från en bloggis som undrade om den vita väggen hemma.

” Hej Jenny
Först och främst vill jag tacka för en bra och inspirerande blogg. Sen är jag  nyfiken på väggen du hade som bakgrund på det fotot när du står och håller i julgodiset. Det banan -chokladgodiset är förresten något av det godaste jag ätit. Väggen är vitmålade bräder eller är det en tapet. Skulle blir jätte jätteglad om du ville visa flera bilder. Stora kramar Anna  ”

Tack Anna 🙂 Vad glad jag blir att du gillar bloggen !  Bilden är från när vi just vart hemkomna från Thailand. Så brun är jag inte nu längre. Färgen försvinner alldelse för snabbt, får nog ge mig på jakt efter lite bra brun-utan-solkrämer.

IMG_7343-002

Ser nog mer allvarligt ut än jag är… försöker balansera godisbitarna för att de inte ska trilla i golvet 😉

Men det måste vara denna väggen du menar, och den gjorde vi för ett år sedan lite drygt, fler bilder och lite från renovering finns att hitta under kategorin ” hemma hos oss” . Några detaljbilder har jag som jag fotade nu på morgonkvisten.

IMG_2697

När vi skaffar sommarstuga vill jag ha vitmålade träväggar i hela stugan, tycker om det jättemycket. Lite marin – känsla över det hela, med några trä-segelbåtar här och där i fönstrerna och en stor vit tygsoffa med kuddar med röda och blåa ankare på …  Sommarstugedrömmar finns det gott om , bara det att vi inte hittat något som passar oss än.

IMG_2702

I sovrummet har vi två sådana här väggar med brädpanel och resten är en sandbeige tapet. Brädor / trä rör ju på sig och det blir lite sprickor och knaggar blir synligare md åren, vilket jag bara tycker är vackert.

IMG_2745

 

Väckarklockan är  från Ikea- och sist jag var där så fanns den fortfarnade kvar i sortimentet.

IMG_2717

Nu ska Nomi och jag baka lite bullar, egentligen skulle hon varit förskolan idag – men vi fick meddelande om att det går kräksjuka där just nu. Magsjuka är det absolut värsta som finns, så Nomi blir hemma hela vecka. Så då har jag en liten hjälpreda nu när jag ska baka både bullar , bröd och småkakor och fylla upp frys och skafferi med.

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Visst är det fint med dessa väggarna, vi har satt sånt i vår sommarstuga nu när den byggts ut och renoveras, så himla fint. Vad har du köpt sänggaveln?, superfin……

Mannen ligger hemma i nån tyg av maginfluensa så vi håller oss så långt bort från han vi bara kan, inget man vill ha. Fast jag brukar aldrig ”peppar peppar…” få det. Nu jobb några timmar till sen hem och storstäda tvättstugan, kan säj att det är behövligt.

Vi bakade ju dina tekakor i helgen, min lillkille sa idag: jag vill att vi bakar dess varje helg, ett bra betyg om du frågar mig ; )

Ha en mysig dag tillsammans med den lilla söta baktjejen <3

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Kan tro att det blev fint i stugan 🙂
Ånej – hoppas han kryar . Men tur för dej att du brukar slippa det – jag är livrädd…. brukar få det bara någon pratar om det :/
Vad roligt att han gillade tekakorna – bästa betyget att han vill ha baka varje helg ju!

Kram och ha en jättefin tisdag

al68
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Vad är sänggaveln ifrån?

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Beställde den på kronmöbler :
http://images.kronmobler.se/

Tygprover får man hemskickat om man önskar, sedan får man bestämma höjd och bredd på den. Har för mig att den tillverkas i Italien eller något sådan …. Fyra – fem veckors leveranstid.

Jag är jättenöjd med den. 🙂

al68
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Tack snälla

Hanna
10 år sedan

Va snygg du är på bilden❤️ Får jag fråga hur lång du är och hur mycket du väger?
Tycker du om att du är lagom och fin. Äter gott och mår bra utan att förespråka bantning och tokträning. Tack du är min största inspirationskällan för mig.
Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Hanna
10 år sedan


Jag är bara 158 och en halv och väger ? Ingen aning faktiskt, väger mig inte så ofta och mår bra så länge kläderna sitter ok. Jag tycker att det är tråkigt med all bantningshets och kaloriräkning. Att äta lagom, och promenera tror jag mycket på. Man lever bara en gång, och jag tycker inte att man ska behöva tacka nej till en godis bit eller fika. Lagom är bäst.
Fortsatt fin tisdag

Kram

Petra
10 år sedan

Letar efter en silverbricka, din ser jättefin ut. Vet du vad jag kan få tag i en?

Jenny Warsen
Reply to  Petra
10 år sedan

På Mio köpte jag den 🙂

Anna
10 år sedan

Tack för en toppenblogg! Du har så fin inredningsstil! Jag undrar vilket tyg och kulör du tog på sänggaveln? Verkligen jättefin!

Jennys_matblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Tack snälla,
Minns inte vad tyget hette, men det var ett bland de ljusaste gråmelerade, lycka till 🙂

Sofia
10 år sedan

Jag måste bara fråga, jag läser din blogg varje dag och älskar all mat du lagar! Men jag och min pojkvän flyttar ihop i sommar och hans sänggavel är gråmelerad som er, något mörkare dock. Men jag tycker väldigt mycket om vitt och undrar hur du har gjort för att passa in er sänggavel i det övriga vita?
Varma hälsningar Sofia 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Sofia
10 år sedan

Denna är väldigt ljusgrå – och förutom vitt så har jag lite ljusgrått och rosa här som jag blandar in i inredningen.
Jag bäddar alltid sängen i ljus färger och tycker att det blir en riktigt fin kontrast mot den vita plankväggen.

Lycka till med flytten 🙂

Nästa inlägg

Kokos eller pärlsocker

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x