Första bion för i år

 

Hej och godförmiddag

Springer runt och packar och plockar ner, tjejerna  ( Thelma & Nomi ) ska åka till Öland och moster Daries ett par dagar. Så det blir bara jag, Jonathan och killarna här hemma, vi har planerat att gå ut och käka lite och hyra film.  Det blev bio igår  men bara med Melvin & Nomi , Jacob & Thelma ville inte se den trots att vi mutade med popcorn och läsk. Småttingarna fick välja, och det blev inte helt oväntat Sunes Bilsemester , barnen gillader den mycket,  jag tyckte  nog  att Sune i Grekland var mycket roligare.

Utanför bion

 IMG_1886

Första bion för i år, självklart med en varsin popcorn och läsk.

Nu tjatar tjejerna på mig om att vi ska åka- mot öland.

Hej på ett tag

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
10 år sedan

Den ska jag gå och se med dottern i helgen 🙂

Viola
10 år sedan

Sist vi var på bio så frågade jag sonen om han ville gå och fick till svar ”ja, om jag får varma chips?” Inte vad vi skulle se, utan tilltugget var prio 🙂 ja, ja han kom med iaf. .

Nästa inlägg

Kyckling i pepparrotsås

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x