Nyårskläder

Vad dagarna går fort när man är ledig så här,  sovmorgon och så lite sena frukostar, fixa lite & handla lite och sen har ju halva dagen redan försvunnit.  Idag blev en liten sväng till Name It &  Kappahl  för att Nomi ville välja en nyårsklänning. Kikade runt lite och hittade sen ett par söta Ugg-liknande skor på Kappahl. På Name It hittade hon en den jätteglittriga klänningen med paljetter och rosor, och ett guldigt diadem, hon var så nöjd.

IMG_1741

Gulligt med en lite rosett på- prissänkta och kostade bara 80 :- ett riktigt fynd.

IMG_1747

Jag hittade en paljettkavaj / kofta på HM – ska visa er så snart jag fotat den. Tycker att på nyår ska det ju glittra mer än någonsin, håller ni inte med.  Ska ta och börja packa lite men måste tvätta några maskiner innan så att vi kommer ikapp med all tvätt, köpte  ett nytt sköljmedel som doftar så gott! Är ni precis som jag som ska stå och lukta på alla nya sköljmedel i affären ? Sen köper jag gärna med flera olika hem, tycker det är lite fint att de står framme på hyllan i tvättstugan.

Hepp hepp… dags att sätta fart.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Såna söta skor Nomi hittade, såna säljer vi inte här på Kappahl där jag jobbar 😉
Haha jag är likadan, luktar igenom aaaaalla sköljmedel men tar alltid hem samma….
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Jobbar du på Kappahl… Lyllo dig, jisses vad jag skulle handlat kläder om det var jag 🙂

Emelie
10 år sedan

Hej jenny!
Jag älskar din blogg och hittar mycket inspiration utav den.
Men jag undrar om man kan göra en pannacotta ett tag innan man ska servera den alltså typ en dag innan. håller den sig då? 🙂
kram

Jennys_matblogg
Reply to  Emelie
10 år sedan

Emelie : Absolut.
Jag gör nästan alltid min pannacotta dagen innan. Och den kan säkert göras till och med ett par dagar innan, den är fortfarande lika god efter ett par dagar. 🙂
Kram

Elina
10 år sedan

Hej! 🙂
Super bra blogg! Vart söker man efter recept på bloggen nu efter du har bytt sida?
Och sen tänkte jag fråga dig om ett tips. Ska på nyårsfest imorgon och jag ska styra efterrätt. Vi är några tjejer och de är en bit att åka.. Har du något tips på någon god, enkel efterrätt

Jennys_matblogg
Reply to  Elina
10 år sedan

Är du på datorn och letar recept så kolla kategorierna som finns under texten damernas högst upp på sidan. Är du på mobilen, klicka då de tre strecken uppe till höger. Jag hade gjort pannacotta i plastglas ( finns på ÖB ) och om det är en bit att åka kan man förvara dem i kylväska.
Lycka till.

Lotta
10 år sedan

Hej ! Är också tokig i sköljmedel,,,,vilka gillar du ? Tack för en mysig blogg , hittat många goda recept hos dig kram

Miljövän
10 år sedan

Sköljmedel bör man inte använda. Inte bra för miljön och den tänker väl du också på. Så sluta nu……

Nästa inlägg

Kanapeer / mingelmat till nyår

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x