Lördagspyssel

Visst gissade ni rätt igår- det blev en utflykt till ullared där vi besökte det stora stora varuhuset.  Vi hade tur för det var inga köer in, även om det var ganska mycket folk sedan efter tio. Vi siktade mest in oss på att köpa julklappar och sen hittade vi såklart en och en annan onödig pryl som vi handlade med.

Blandannat denna ljuslyktan fick göra mig sällskap hem.

Vitt vitt vitt

Kassarna står fortfarande och väntar på att bli urplockade så nu ska jag sätta fart med det och fota lite av fynden jag hittade. Och det rätt mysigt lördagspyssel, tänkte  även passa på att kolla av mina adventsstjärnor och ljusstakar också så att inget är trasigt.

Kram och hej på ett tag.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emelie
10 år sedan

Riktigt fin! Jag ska dit i morgon så man kan ju hoppas att den finns kvar då då jag håller på att försöka göra om mitt hem till en vit dröm, 🙂

al68
10 år sedan

En lykta, vilken tur för det har du ju inga

al68
Reply to  al68
10 år sedan

Fattar inte varför bara lite av mina kommentarer kommer med, märkligt …,

Johanna
10 år sedan

Åh! Var är er tapet ifrån?? Vi letar förtvivlat efter nya kökstapeter.. 🙂

10 år sedan

Åh vilken fin! Har också blivit helt såld på lyktor så har flera stycken här hemma. Den såg stor ut också, kanon =)

10 år sedan

Jag älskar att åka till det stora GulBlå huset. Ska ditt i början på december. Jag bara längtar =)

sanna
10 år sedan

Åh jag ska dit på onsdag hoppas inte halva Sverige ska dit samma dag..hoppas du lägger ut lite till av vad du handlat:-) ha en fin söndag …

Anneli Persson
10 år sedan

Vad var det för pris på lyktan?

Nästa inlägg

Roadtrip

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x