Joggingrunda

Startade igång dagen med att chocka kroppen med en joggingrunda. Nu var de nästan två månader sedan jag var ute och sprang, och det märktes ju på tiden- men härligt att det är avklarat nu. Och foten har fått vila upp sig efter stukningen och jag har inte ont av den alls längre. Så nu finns det inte längre några undanflykter 🙂  Har lite att fixa i trädgården innan jag ska hämta hem Nomi från förskolan. Vi fick ju ändra om lite när det stora trädet föll i stormen. Blandannat gräva upp en del av den stora bok-häcken, och plantera om- hoppas att den tar sig igen.  Men nu ska jag klippa ner buskar som skadades när trädet föll och räfsa iordning alla småpinnar innan det är dags att så in gräset.

Gårdagen blev städning inomhus, och det flyttades om bland alla ljuslyktor. Jag är ju en riktig samlare när det kommer till doftljus och ljuslyktor.

Igår flyttades det runt lite bland lyktorna- jag gillar dessa jättemycket som vi fick av Jonathans mamma.

Hoppas du får en jättefin Tisdag!

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Tog oxå tag mig själv och började springa igen häromdagen och hade tänkt springa idag. Men vaknade upp med ont i halsen, så det får läggas på is. Har lärt mig min läxa, träna aldrig sjuk. Fick lunginflammation i sex veckor sist jag gjorde det…

jennysmatblogg
Reply to  vadharsarahbakat
10 år sedan

å fy… din stackare.
Krya!

al68
10 år sedan

Skönt att vara igång igen. Jag har kommit igång ordentligt med mina intervaller och det ger verkligen resultat direkt, prova det någon gång, Tabata intervallen, finns naturligtvis en app ; )

Idag skall jag börja kolla lite på adventstjärnorna mm så att allt funkar och vad man måste köpa till, ÄLSKAR denna tiden, sååå mysigt. Skall även planera en adventsfika för kompisarna den 1:a advent, kul att kika runt och planera vad man skall baka.

jennysmatblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Ja, det känns alltid skönt när rundan är avklarad. Får kolla in den där appen – kanske kunde vara något för mig 😀
Visst är det en härlig tid, jag hade tänkt att kolla över allt det där i helgen, och kanske köpa en ny stjärna eller två 🙂

Mysigt med adventsfika och alltid roligt att baka lite olika recept.

kram

Fia
10 år sedan

Så fint. Precis som allt du gör.
Önskar jag var lite mer som dig.

Kramar

Lovisa
10 år sedan

Åh, vet du var hon köpt lyktorna?
Köpte nästan likadana på Ullared, helt raka men med en grön trollslända på, blev helt kär 🙂
Men det hade varit fint att ställa ihop dem!

Nästa inlägg

Tre chokladiga fudger

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x