Fars dag

10 November och idag firas nog fars dag på de flesta håll i landet.
Detta är inget som jag själv är direkt uppvuxen med – eftersom jag aldrig haft en närvarande pappa som barn ( eller som vuxen heller för den delen) . Men nu när jag själv har egen familj så tycker jag att det är en riktigt rolig dag att uppmärksamma. Barnen målar teckningar, och så blir det kaffe på sängen till far och lite extra god frukost.

Rosorna köpte jag – men de var ju från barnen såklart. 

Tyckte färgen var helt ljuvlig- man blir så glad av att bara titta på dem.

Och något som Jonathan gillar så är det julsmörgås, så idag tjuvstartade vi lite och provsmakade den nygriljerade julskinka. 

Fars dags-middagen kommer vi att äta hemma hos Jonthans pappa ( och mamma ) för att han ska hinna med att fira sin egen pappa också. Ska bli jättetrevligt och gott  precis som alltid 🙂

Jag önskar dig en riktigt härlig söndag

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
10 år sedan

Å vad fint ni gjort för pappan!
Tycker du är en grym tjej , mamma och fru ❤️
Jag hade också en pappa som inte fanns där. Och jag klarade mig bra och saknar honom inte ens längre.
Kram och tack för bästa bloggen.

jennysmatblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Jag funderar inte så mkt över honom heller, men sådana här dagar blir man påmind.
Nu dog han i cancer för några år sedan- så han lever inte längre.

Under vår uppväxt hade vi istället världens bästa morfar som vi träffade jättemycket 🙂 Alla kompisar var så avundsjuka på min coola morfar som alltid var med på skolavslutningar , uppvisningar och fotbollsmatcher.

Kram

10 år sedan

Fy tusan vad gott med nygriljerad skinka!

Nästa inlägg

Sista dagen på stranden

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x