Första teaterföreställningen

Solen är väldigt stark här, och det är jättepositivt att det finns lite inomhusaktiviteter ibland om dagarna. Här finns miniland , så barnen kan måla t-shirtar , pyssla , skattjakter och även spela teater. Och Nomi har medverkat i sin första teaterföreställning, jag tror att de fick välja lite själva vad den skulle handla om. Nomi valde iallafall att vara katt, med rosa änglavingar.Mjaauu säger katten 

Fördelen med att åka till ett sådant här stort hotell är att barnen alltid har saker att göra. Det är vattensporter, pizzakvällar och datorer i lobbyn ( för tonårsbarnen ) trevliga uppträdande på kvällen och så Lollo och Bernie – favoriterna.

Och det är jättebra och smidigt med sådana här stora hotell,  Men samtidigt så tycker jag att det är lite trist när allt blir så mycket ”charter” och all personal pratar svenskà med oss. Många av gästerna här lämnar inte hotellet, utan detta är vad de ser, och kanske en liten bit av av hotellets strand. Jag tycker att man missar det riktigt vackra Thailand då , så vi har valt att lämna hotellet ganska mycket och göra egna utflykter, med båt, taxi och tuctuc. Och nästa semester så kommer Nomi vara något år äldre, och inte längta lika mycket efter Lollo och Bernie ( hoppas vi ) – så så blir det nog att boka flygstolar och hotell som vi brukade göra.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
10 år sedan

Hej! Kände att jag måste bara lämna ett litet avtryck ;)!
Det ser ut som om ni har en underbar semester och njuter =)! Vi var i Thailand i januari förra året och då hade vi åkt runt på många olika platser och vi gjorde ett sista stopp tre dagar vid just Ert hotell och jag kände att det var inte något för mig… ( hade barn i helt fel åldrar för aktiviteterna, en 2 åring och en 9 åring). Jag tycker också att man missar såååååå mycket av det underbara Thailand om man inte lämnar det hotellet! Ser att ni varit ute på massa andra ställen och ätit och det förstår jag =)! Barnvänligt: ja, men jag tycker att jag kan slappna av mycket mer med barnen på mindre hotell där alla i personalen ”känner” oss och barnen =)! Fast sol och värme får man och som du skriver det finns ju flera möjligheter bara man lämnar hotellet =)!!! Kosa er vidare och njuuuut av det fantastiska Thailand=)!

Kram Marie

jennysmatblogg
Reply to  Marie
10 år sedan

Jag håller helt med Marie ♥

Kram

Anki
10 år sedan

Hej vill bara skicka en hälsning och tacka för att vi får följa er resa och vara med om familjens upplevelser.Gör en koll varje dag för att se hur ni har det. TACK/Anki

jennysmatblogg
Reply to  Anki
10 år sedan

Vad roligt att du kikar förbi varje dag ♥

Kram

10 år sedan

Så söt♥ Härligt ni verkar ha det 🙂

jennysmatblogg
Reply to  lotte
10 år sedan

♥♥♥

10 år sedan

Så mysigt ni ser ut att ha och jag längtar verkligen tillbaka till Thailand när jag ser alla era bilder.
Våra barn är stora, vi bokar alltid flygstolar och sen hotell för sig , blir mkt billigare. I vintras bodde vi först 10 nätter lite enklare i Kamala, direkt på stranden och sen avslutade vi med 5 nätter på Sunwing Kamala beach, trots stora barn uppskattas både aktiviteter och de stora poolområdena av oss alla : )
Fortsatt trevlig semester och njut, här hemma fick jag skrapa rutor i morse….brrr
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Sofie
10 år sedan

Hej Ann-Sofie,
Så brukade vi åka innan Nomi föddes, med fjärde barnet ( vår sista bebis ) blev vi väldigt bekväma. Och började åkta charterresor varje år istället.
Men nu börjar hon bli stor- och vi känner att vi vill ut och resa på riktigt igen 🙂
Hotellet är toppen, men vi föredrar att byta hotell var fjärde dag iallfall – blir lite rastlös och vill se mer av landet än bara ett sunwinghotell 🙂

Låter inte alls kul med is på rutorna – vi stannar gärna en vecka till här i värmen

kram

10 år sedan

Underbara bilder från eran resa:)håll helt med att man vill så gärna se merparten landet man åker till särskildt om man valt en längre resa:) hagen fortsatt härlig semester.

jennysmatblogg
Reply to  Petra
10 år sedan

Eller hur, man vill ju uppleva det riktigta thailand 🙂

lina
10 år sedan

Åååh underbara thailand.. sitter här på kontoret och fryyyyser ända in i benmärgen idag. burr. ute är det grått och rått.. Värmande att kolla på dina bilder iallafall =) Kram hoppas resan hem blir bra!

Nästa inlägg

I väntan på Lollo och Bernie

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x