Banana beach

Hej hej,

Hoppas ni har en riktigt fin helg . Här är klockan snart 18 och vi startade dagen tidigt idag, först med en god frukost.  Sen packade vi ihop lite strandhanddukar, cyklop och promenerade ner till stranden. Eftersom det inte är så mycket turister än så är det aldrig några direkta väntetider, eller boka flera dagar i förväg- det tycker vi är smidigt.

Fick ett bra tips på bloggen av en annan tjej som bor här på hotellet – att besöka Banana beach. Så det  blev dagens utflyktsmål, och vi var först på stranden runt cirka nio tiden. 

Fantastiskt vacker. Och det tog cirka 30 minuter att åka hit- det tycker jag är rätt lagom när man inte vill vara iväg hela dagen. På stranden fanns en enklare restaurang, så man kunde köpa vatten, frukt och lite mat.

Turkost vatten, blå himmel och palmer.

Vi stannade till ett-tiden medan vår båt-chafför väntade  på oss i båten. Barnen fångade otroligt många krabbor på stranden, och detta var den största tror jag.

Melvin tyckte att eremitkräftorna var lagom snabba och hittade flera stycken. Han önskade att han kunde få ta med dem hem till växjö… hihi … men vi valde istället att vinka hejdå till dem på banana beach 🙂

Fortsatt fin söndag och vi hörs snart igen!
Kram

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Kul att se att ni uppskattade Banana Beach !! Låter som ni haft en bra dag 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linda
10 år sedan

🙂 Ja, det var precis lagom. Tack för tipset.

10 år sedan

Wow vilket paradis! Min dröm är att få åka dit men det får bli senare i livet 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Mallan
10 år sedan

Ja, det är jättefint i Thailand.

Lise-Lott
10 år sedan

När vi var på Banana Beach i februari så låg jag på en solsäng o hade det skönt, plötsligt börjar några peka rakt ovanför mej o där ringlade en lång, tjock grön orm! Jag flyttade snabbt min säng nästan ända ut i vattnet, hua det var läskigt! Men visst är det fint där, fast helst utan ormar!!!

jennysmatblogg
Reply to  Lise-Lott
10 år sedan

Lägg av….. usch vad jag ryser nu.
och min man hade nog skrikit sig hes. Han är superrädd för ormar :-/ Huuuu

Nästa inlägg

Kladdkaka med kolakräm och crisptopping

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x