Müslifrukost

Godmorgon godmorgon. 

Hoppas ni vaknat på bästa humöret 🙂  Här har vi sovit nästan fram till klockan åtta, sen är ju jag alltid jättehungrig och vill ha frukost och kaffe så fort jag har stigit upp. Lite kokta ägg, lite skivad avokado, rostade mackor med ost och marmelad och idag även müsli med hallon. Hallonen är från vår egen trädgård, plockade in i somras och frös in massor.  Vad har du ätit till frukost idag ?

Gott och nyttigt!


Söta skålarna och kopparna fyndade jag på netto.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catharina
10 år sedan

Hej gör du din musli själv? isåfall har du recept att dela med dig av? den ser jättegod ut. Är motsattsen till dig vad gäller frukost iaf kliver upp går ut med hundarna på en långpromis sen äter jag frukost…dvs minst 1 timme efter jag kliver upp :)tur att vi är så olika alla men lördagsfrukost är bästa frukosten på hela veckan i mitt tycke helgen har börjat och man är ledig en dag till !

jennysmatblogg
Reply to  Catharina
10 år sedan

Hej Catharina,
Ibland gör jag egen mulsi, men detta var en köpt variant som jag hackade över mina karamelliserade mandlar över och lite hallon.
Här hittar du annars ett recept :
http://www.femme.se/jennysmatblogg/2012/10/13/ann-maries-musli/

Här är ett annat:
http://www.femme.se/jennysmatblogg/2012/03/12/hemmagjord-musli-lchf/

Ett till :
http://www.femme.se/jennysmatblogg/2011/06/22/lchf-musli/

🙂 Jag lördagsfrukosten är det bästa. Håller helt med

Kram

Anna
10 år sedan

Jag älskar din blogg!
Skulle aldrig kunna vara utan den. Du har gjort mig till en kung i köket. Tack :-*

jennysmatblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Åh vad roligt att höra, så glad jag blir ♥

10 år sedan

Dottern och mannan är och jagar älg så jag och sonen skulle ha mysfrukost uppe i hans säng framför en film, det blev polarbröd och varm choklad. Senare kommer kusinen med alla barn och vi ska grilla korv i vår öppna spis 🙂
Ha en bra dag♥

jennysmatblogg
Reply to  lotte
10 år sedan

Låter som en riktigt bra lördag
Kram ♥

Nästa inlägg

Popcorn

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x