Stukad fot och vilodag

Det blev ett litet besök till doktorn igår, jag har haft ont i foten och problem att stödja på den i snart två veckor nu. Tänkte det var dags att kolla upp den , eftersom den inte blev bättre. Doktorn konstaterade av foten var stukad, och skickade hem mig med kryckor och beodrade vila i några dagar. Kanske lättare sagt en gjort, men jag ska försöka att inte anstränga foten så mycket tills den läkt.  Stukningen var pågrundav mina löprundor och sen att jag överbelastat och överansträngt foten. Men jag hoppas komma igång med lite kortare löprundorna igen efter höstlovet och ett besök hos sjukgymnasten.  Men tills dess blir det vila, tvhäng och käka chokladpraliner  då istället ….. Ja och så hinner jag blogga ännu mera 🙂

Och vi har precis möblera om lite i vardagsrummet, så så här ser det ut i tv-rummet nere nu på bordet. Jag hittade denna stora rejäla ljusbricka på MIO.

Man får plats med massa på den- både blockljus och vaser, det gillar jag.
Söta gräddrosa rosor i glasvas.

Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och förminska ner , och så ska jag sätta mig besvara alla mail som kommer in. Tack för alla fina mail ni skickar!

Kram

Och ha en jättefin tisdag och på återseende !

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Jobbigt med stukad fot, hoppas att det blir bättre fort. Själv mår jag bra i både nacke och rygg nu, förutom att jag har träningsvärk efter ett gympass igår, men det är helt ok ; )

Fint fat, jag hittade ett jätte snyggt på Rusta igår som jag skall fixa till fint och ge till systeryster på lördag när hon skall ha fest. Måste bara hitta ett litet ”hus” att ha på brickan, det är så fint. Älskar verkligen att ha såna här fat överallt men en massa olika saker på, det är så mysigt.

Ha en skön dag, idag slutar jag med klockan tolv då cyklar jag in till stan och träffar en gammal jobbarkompis för en god lunch. Kram kram

Anna G
10 år sedan

Tackvare? Jaa, det beror ju hur man ser på det 😉 Annars kanske det är pga dina löprundor, hehehe!
Ser fram emot fler blogginlägg (y) Krya på dig! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Anna G
10 år sedan

haha.. ja pga du har så rätt…

Kram

Catarina
10 år sedan

Aj då …..
Vilken otur , KRYA PÅ DEJ !

Snygg ”silver” ljusstake du har på brickan.
Var har du köpt den ?

Mvh Catarina

jennysmatblogg
Reply to  Catarina
10 år sedan

Tack
Den är från blomsterlandet 🙂

kram

Cecilia
10 år sedan

Hej!
Vet av egen erfarenhet hur långdragna och allvarliga konsekvenser det kan bli efter en stukad fot om man inte ”lyder” doktorns råd…så snälla: Ta ett par vilodagar och belasta inte foten mer än absolut nödvändigt! Kram och lycka till// Cecilia

jennysmatblogg
Reply to  Cecilia
10 år sedan

Tack snälla 🙂
Ja, det gör galet ont när jag försöker gå. Så jag tar det lugnt nu i några dagar och hoppas det blir bättre.

Kram

Englamo2
10 år sedan

Jobbigt med stukad fot , ligg på soffan och läs, se tv o koppla av.
jag var hos läkaren i måndags också , med mina reumatiska sjukdommar jag har ville jag kolla armarna/armbågarna som krånglar extra.
Tennisarmbågar sa läkaren , men jag som aldrig spelat tennis ens*L*
Men man får vara glad o tacksam ändå…göra bästa av allt.

Kram o var rädd om dig, finns bara en som är just du!!

jennysmatblogg
Reply to  Englamo2
10 år sedan

Englamo ♥ ♥ ♥ Tack snälla och detsamma.
Och krya på dig också, låter inget roligt alls med tennisarmbåge.

Kramar

Nästa inlägg

En liten stjärna

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x