Resa och ny väska

Kikar bara förbi en liiiiten sväng, medan mormor & morfar är iväg och uträttar ärenden. Ville ju hinna med att visa mitt senaste shoppingfynd. Det blir en liten kortare resa till varmare breddgrad redan imorgon, och jag har varit på jakt efter en rejäl handväska i ett par veckor nu. Blev jätteglad när jag sprang förbi och upptäckte denna bruna i skyltfönstret. Får nu plats med både kamera och dator så jag kan hålla bloggen uppdaterad fast jag inte är hemma 😀 resväskan jag har med är nämligen så liten , och alldeles för mycket kläder oc skor med mig.

Märke är Pieces och säljs i flera butiker. Bra med olika fack, och mycket utrymme.

Och snygg även i fodret – I like!

Men nu hör jag bilen parkera här ute –  så nu blir det en liten promenad med mormor och morfar innan de åker hemåt Öland igen.

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-Christin
10 år sedan

Jättefin väska. Får man fråga i vilken affär hittade du den. Tack föe en jätte trevlig blogg./Anki

10 år sedan

Men så snygg!!!!!!!
Precis på pricken vad jag letat efter :)))?)
Får jag fråga vart du köpt den ?
Hoppas att du får en bra dag och en härlig resa :))

Kram Thess

jennysmatblogg
Reply to  Titta in hos Thess
10 år sedan

I en liten butik i växjö som heter Pieces.
Tror även vero moda har detta märke…

Kram

10 år sedan

Jättesnygg väska. Snygg färg!

ulleulle
10 år sedan

Hej vart ska du nånstans? Kram

Åsa
10 år sedan

Älskar din blogg och dina tips!
Kan du inte visa hur och vad du använder för smink. Vackra du <3

Catarina
10 år sedan

Ja den förstår jag att du är nöjd med 🙂
Såååå snygg !!
Ha’ en bra resa 🙂
//
Catarina

Marie
10 år sedan

Vad kostade väskan?

10 år sedan

Snygg väska!!
Tack för en fin och inspirerande blogg 🙂

Viola
10 år sedan

Grymt snygg väska! Gjorde spenatsoppa i förrgår, hade i lite strimlad rökt lax och ägghalva – grymt gott (och snyggt! ) Tonåringens kommentar var ”smakade bättre än det såg ut” och det är högt betyg det! 🙂

10 år sedan

Vi ni vad era barn äter i skolan?
Kolla in länken och sprid den gärna om ni vill stoppa vansinnet.

trollan
10 år sedan

Shiiiiit vad snygg väska. Har absolut inte råd just nu så jag får leta efter tävlingar eller önska av tomten 🙂
Men den var verkligen SÅÅÅ snygg!

Nästa inlägg

Fika och fotbollsplaner

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x