Lite detaljbilder från hus och shopping

Morron morron
Du har väl fått en fin start på denna torsdag hoppas jag!
Jag ställde klockan tidigt för att hinna med att ut och springa, men mina knän sa nej efter bara ett kvarter. Jag har haft liiite ont i ett par dagar, men trott att det ska blivit bättre. Men nix, nu gjorde det så (as)ont och jag var så stel så jag får nog vila några dagar från löprundorna och hoppas det blir bättre. Nu hinner jag iallafall sätta mig ner och visa lite detaljbilder från huset, och tänkte tipsa om fina prylar jag hittat och stylat med 🙂


Mattor, filtar och kuddar gör jättemycket när man ska inreda ett hem. Och det är också det lättaste sättet att förändra ett rum på, bara byta färg och material så har man en ny ordentlig förändring.

Underbara puderrosa filtar och kuddar i olika former fann jag till vardagsrummet från MIO-möbler. Runda kuddar tycker jag om extra mycket, ser så mjukt ut och finast i ljus färger. Den rosa lilla söta ljuslyktan som ser ut som en blomma likaså. 

Och bordet hittade jag på IKEA-  verkligen urgulligt.
Har inte fått upp några tavlor och så än, skulle få lite hjälp med det. Men eftersom det är ett visningshus så ska det ju vara ganska tomt och avskalat för att man bättre ska se de öppna ytorna.

Jag återkommer med fler små (shopping)tips under dagen.
Håll utkik !

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
brith widerström
10 år sedan

Så fint du har gjort! Har du det som jobb att inreda? Du verkar kunna det! tack för en trevlig blogg.

Lina
10 år sedan

Åh vilket fint bord! Vad heter det? Är nämnligen på jakt efter ett nytt hemma hos mig 🙂

Annelie
10 år sedan

Bordet heter ISALA och kostar 1795:-

Therese rälla
10 år sedan

Så fint du gör. Låter inte bra det där med dina knän. Var rädd om dig. Stor kram

Klara
10 år sedan

Var kommer brickan och ljusstaken ifrån? Superfint!:)

jennysmatblogg
Reply to  Klara
10 år sedan

Bricka ikea, ljusstake från Mio

Banu
6 år sedan

Åå vilka fina kuddar! Vart kommer de runda ifrån? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Banu
6 år sedan

Mio 🙂

Nästa inlägg

Sås till chips eller tacos

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x