Motion kan vara farligt

Vi är snart på väg för att åka och grilla lite med Thelmas klass, så Jonathan håller på att packa ner i saft och korv i fikakorgen. Tänkte jag skulle visa mina nya skor här  för er, jag köpte ett par löparskor häromdagen *kors i taket*.  Jag kände att det inte fanns några lama undanflykter längre för att motionera lite. Och att ut och springa en liten runda ett par gånger i veckan kan väl inte vara så farligt…. Eller?


Jag trodde faktiskt aldrig att ni skulle få se att par löparskor på min blogg, men nu så ska den här 32 åriga latmasken lära sig springa lite.

Men jag ska säga dig att farligt var just det det blev idag, när jag hade flåsat mej igenom halva skogsrundan med musik i hörlurarna så hörde jag ett  jättehögt ”knak” bakom mig. Jag vände mej om och ser en stor älg och tittade på mej kanske tre meter ifrån där jag stod. Jag vände mig om lite försiktigt, och sen började jag tokspringa hemåt… Nog det fortaste jag sprungit någonsin faktiskt 😉

Så ska ni ut och springa akta er för älgarna.

 

0
Prenumerera
Notis om

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
10 år sedan

What?! Fy farao alltså va otäckt!!
Kanske inte är nåt bra att motionera trots allt?

Maja75
10 år sedan

DET VAR SOM SJUTTON!! TROR ATT DU FÖLL FÖR TRYCKET I SAMBAND MED FRÅGESTUNDEN NÄR FRÅGAN OM DU TRÄNAR KOM UPP I FLERA KOMMENTARER 😉 OCH DET VAR RACKARNS VILKA SUPERSNYGGA SKOR DU HAR INFÖRSKAFFAT!!

DET DÄR MED TRÄNING, JA…. NÄSTA VECKA SKA JAG GÅ PÅ PROVA-PÅ-VECKA PÅ ETT AV GYMMEN. DET SENASTE 1,5-2 ÅREN HAR JAG VARIT HELT HYSTERISKT STILLASITTANDE, MEN NU SKA DET JÄKLAR BLI ÄNDRING PÅ DET!!! 🙂

LITE OTÄCKT MED ÄLG SÅDÄR RUNT HUSKNUTEN!!

JOGGA LUGNT! 🙂

KRAM PÅ DIG!

jennysmatblogg
Reply to  Maja75
10 år sedan

Heja heja!! vad duktig du är som ska träna på gymmet.
Nja, här är det faktiskt 12 åriga dottern som har tjatat på mig, vi ska försöka springa lite ihop för konditionen 🙂
Kram

Maja75
10 år sedan

GLÖMDE JU FRÅGA DET VIKTIGASTE…!!! VAR KOMMER SKORNA IFRÅN? BEHÖVER JU ABSOLUT ETT PAR NYA NU NÄR JAG SKA GE MIG IN I MOTIONSSVÄNGEN,ELLER HUR?! 🙂 VAR DE SÅDÄR RYSLIGT DYRA?

jennysmatblogg
Reply to  Maja75
10 år sedan

Vi har en stadium- outlet i stan jag köpte dem där för en 350 : –
Halva priset, och de fungerar bra att springa i för en nybörjare som mej.

Maja75
Reply to  jennysmatblogg
10 år sedan

Men åååhh,vilket kanonfynd!!! Såna vill jag också ha!! Vi har också en Stadium Outlet i Halmstad, men de få gångerna jag har varit där, har det inte funnits så mycket kul 🙁 Men dessa pjux hade jag gärna skuttat runt i!

God torsdag.

Kram på dig!

RebeccaJ
10 år sedan

Åhhh fy jag hade blivit livrädd!!!

Yvonne
10 år sedan

Snygga skor, i min motionsslinga har jag också stött på älg/älgar ett par gångar och då går det allt lite snabbare än vanligt som du säger 😉

Lena
10 år sedan

Är nog snarare rädd älgjägarna än älgarna 🙂

10 år sedan

Åh fy vad läskigt, att möta en älg sådär… Hoppas att du inte blev avskräckt från att löpträna!…I värsta fall får du köpa ett löpband:) Lycka till med träningen i alla fall!

Anna
10 år sedan

Du bara måste läsa Martina Haags bok ”Heja, heja!”, om att gå från soffpotatis till löpardrottning:) Jag skrattade typ heeela tiden, superbra bok! Vill oxå passa på att säga att jag uppskattar Dig och Din blogg MASSOR, läser varje dag men är usel på att kommentera!

jennysmatblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Tack snälla- ska genast hålla utkik efter den 🙂
Kram

Karin
10 år sedan

Motion kan verkligen vara farligt, jag tänkte att jag skulle komma i form under semestern. Jag råkade också ut för en älg under en springtur, fast en arg sådan som kom efter mig med öronen bakåt. När jag skulle gå ifrån den så snubblade jag och ramlade. När jag tittar upp så har jag älgen en meter bort. Jag tog mig hem snabbt men foten började dunka, röntgen visade att stortån var bruten. Ajaj

jennysmatblogg
Reply to  Karin
10 år sedan

Å fy vad otäckt! Och aj aj , med tån….
De är riktigt stora alltså.

al68
10 år sedan

Det är ALDRIG för sent, du kommer inse att man mår så mycket bättre. Själv är jag i full gång igen efter lite slappare på träningsfronten i sommar. Shit vad jobbigt det har varit men igår släppte det och jag kände mig starkare än någonsin. Man måste bara komma över den där tröskeln.

Ha en skön dag, kram kram

Viola
10 år sedan

Jisses, älgar som är så grymt stora också! I våras hade vi ganska mycket varg häromkring ( Skultuna ) då måste jag erkänna att man inte var så kaxig heller…de var totalt oblyga, tog sig ofta in i byn och var inte lättskrämda! Men motion ÄR bra, så bit ihop och hoppas att det ofrivilliga älg safariet var en engångs händelse!

Nästa inlägg

Ost- & skinkomelett

16
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x