Baka brownies

 Mycket gott fanns det i Mildas bok om bak, och till sist föll valet på dessa gudomligt goda brownies. Nomnom… Och ni beställer lätt boken på Milda.se eller genom att ladda ner appen ” Milda bakar”  och den är helt gratis ( för Iphone eller Andoid ). För er som inte har hunnit beställa den än, eller väntar på att den ska dimpa ner i brevlådan…

Här kommer receptet 🙂

Det här behöver du :


1 msk Milda flytande margarin, till formen
0,75 dl vetemjöl
2,5 msk kakao
1 tsk bakpulver
140 gram mörk choklad
3 ägg
2,75 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
135 gram Milda mat- och bakmargarin
50 gram valnötter i bitar ( kan uteslutas )

Gör så här :

Ställ ugnen på 160 grader och smörj en form 20*20 cm .
Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao i en bunke.
Smält chokladen över ett vattenbad, medna du vispar margarin, socker, vaniljsocker poröst med elvisp, tillsätt ett ägg i taget.
Vänd ner den smälta chokladen och sikta ner vetemjölsblandningen och blanda sist ner de hackade valnötterna. Häll smeten i smord formoch grädda i mitten av ugnen i cirka 45- 50 minuter.
Servera med en kula Carte d´´Or vaniljgalss eller en klick Milda Visp.


I samarbete med Milda

De blev perfekt krämiga / kladdiga med en lite knaprig yta. Mums,

Lycka till med din bakning!  

 

:

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emelie
10 år sedan

Åh, så goda de ser ut! Har beställt boken, men inte fått den än:(. Hur stor form använde du?

jennysmatblogg
Reply to  Emelie
10 år sedan

20 * 20 cm var formen.
Om inte boken kommer om ett par dagar så kansek du får beställa den igen.
Kanske gick inte din beställningen igenom ?
trevlig onsdag

Åsa
10 år sedan

Åååå vad du frestar.
Har beställt boken. Mycket gott fanns där:-)

Emelie: det står där i receptet 😉
20*20 Cm är formen

10 år sedan

Herregud så gott det såg ut! Lagom kladdigt och choklaaaaad♥

jennysmatblogg
Reply to  lotte
10 år sedan

Ja det är farligt gott med choklad ♥
Och godast att äta när den kommer ut varm och är så där kladdig och krämig. Mums 😀

Rebecca
10 år sedan

Hej! Vilken smarrig kaka! 🙂

Har du något tips på en god långpannekaka? Kram Rebecca

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
10 år sedan

Rebecka : Absolut massor 🙂
Kolla till höger i kategorierna eller sök i sökrutan.
Många av kakorna där bakas i långpanna. Denna kan du dubbla och baka i långpanna också. Bara håll koll på tiden, och se om den är färdig.

Kram kram

Josefine
10 år sedan

Hej! Underbar blogg du har :). Om man vill göra det här receptet i muffinsformar hur många grader samt hur länge ska de vara inne i ugnen då? Tack

jennysmatblogg
Reply to  Josefine
10 år sedan

Ingen aning faktiskt 🙂 du får pröva dig fram 🙂

Lycka till

Nästa inlägg

Mintiga kladdkakemuffins

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x