Mormors paket

Har man tid och alla saker hemma så är det riktigt roligt att fixa paketinslagningar. Det blev ett vitt med rosa / röda till mormor. Hon har fyllt 76 år , men hon tyckte först inte att det var något att fira .Va?,  min fina, snälla och världens bästa mormor kan man inte fira nog ♥  Så vi har ordnat ett knytiskalas hos Daries dit alla ska komma och ha med sig lite av  varje, för att alla ska hjälpas åt.

Vitt, rött och rosa !

Så nu ska jag sätta fart med de som jag ska ha med mig.
Jag börjar nog med att vispa ihop aiolin – den är ett måste att ha till kräftor och vitlöksbröd.

Hepp hepp – vi hörs snart!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viktoria
10 år sedan

Är nyfiken på din syster Daries namn; hur uttalas det? Är det hennes tilltalsnamn eller smeknamn. Vackert och ovanligt ,

Trevlig helgkram fr mig

jennysmatblogg
Reply to  Viktoria
10 år sedan

Visst är det fint 🙂 Det är ett släktnamn, hon har fått det efter gammelmormor.
Och det uttalas som det stavas Daries ( darijes )

Kram

10 år sedan

Din blogg är ett levande uppslagsverk till recept!
Är det nåt jag undrar över går jag HIT!

Nästa inlägg

Happy friday !

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x