Smågodis

Sådär, nu är vi hemma igen. Det är altid roligt att resa bort ett par dagar, men borta bra och hemma bäst.

Och jag har precis landat en stund framför skärmen och packningen står fortfarande i hallen och väntar på att bli upp-packad. Vi fick göra en vända till godisbutiken och ordna lite lördagsgodis till barnen. Och då sprang jag även på dessa ursöta små mini- nonstop som jag tänkte att jag skulle göra en god efterrätt på tills imorgon.

Vad tror ni detta ska bli för något  ?

1
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia
10 år sedan

Hej! Cupcakes eller vanliga muffins med mininonstops som garnering, kanske?
Du har en väldigt trevlig blogg som jag följt nåt halvår ungefär! Kram Cecilia

Karin
10 år sedan

Hej!
Jag tror att det ska bli glass

Mika
10 år sedan

Hmm..jag tror på amerikanska kakor (typ chocolate chip cookies) med non-stop eller piñata cupcakes med non-stop i 🙂

Nästa inlägg

Lördagsgott

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x