Idag är det lite gråmulet över staden,en bra dag för att ställa sig och göra en mustig (höst)gryta tror jag. Men vissa dagar när man inte vill stå i köket halva dagen utan hellre vara ute i solen, så gillas snabb och lättlagad mat. Precis om den här kycklingen, bara pensla på lite olivolja krydda lite med kycklingkrydda och skjuts in i ugnen.
Klart på ett nafs, och gott med lite tzatziki som stått och dragit till sig i kylen.
Vad brukar ni själva laga för mat när tiden inte finns där ?
Hej,
Först, tack för en jättefin blogg med massor av goda recept som jag prövat på.
Jag vill också få tips om mat som kan förberedas, lagas snabbt och enkelt nu när jobbet börjat och snart skolan börjar.
Det jag brukar förbereda är typ gratänger,grytor och pannkakor 🙂
Tack för jättebra mattips!
Men, vad är ”kycklingkrydda”? Var hittar man den i butiken?
Jag har en från knorr 🙂