Vad vill du läsa mer om ?

Hej raringar!

Då var det fredag igen, och redan står helgen på glänt 🙂
Jag får massor av kommentarer här och på instagram och mail om vad ni önskar att se mer av på bloggen. Blir så glad att att ni är engagerade, det gör det ju så roligt att skriva här. Naturligtvis hinner jag inte skriva om allt, och har en plan för vad jag vill hinna få med och uppdatera här på bloggen. Sen finns det perioder när även jag får bloggtorka – och då tänkte jag att jag att det kunde vara perfekt att gå tillbaka till detta inlägget. Ett inlägg samlat för bara era önskemål.

Så vad önskar ni att läsa mer om, är det något som fattas? Och är det något som ni tycker kan bli bättre?

Jordgubbs och brownietårtan hittar ni HÄR 

 Vill ni kanske se fler förrätter, fler efterrätter, veckomatsedlar och om det är andra önskemål! Skriv och önska här under inlägget.

* * * * * * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

23 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
10 år sedan

Gärna mer bilder från ert vacka hem<3

Anna
10 år sedan

Hej Jenny 😉 vore kul att se mer inredning, samt lite mer om dig, vart du jobbar ( har länge undrat hur du hinner med allt ) hur det kommer sig att du började blogga……osv kram

jennysmatblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Hej Anna.

Jag driver eget företag, jobbar med olika roliga uppdrag jag får.
Blandannat att fotografera och skapa nya recept, och uppdrag inom heminredning, bloggen är en del av detta där jag ofta blir kontaktad för jobb.

Jag började blogga, när jag var föräldrarledig med Nomi. Ville skapa en liten sida för mina bästa recept, mest för att spara tills barnen blev stora. Så att de kunde ha lite recept när de flyttar hemifrån ( nu är det ju några år tills dess, men så var tanken )
Jag blev efter ett par veckor-1 månad kontaktad och ombedd att börja skriva för Pernilla Wahlgren- där de flesta känner igen bloggen ifrån 🙂

Kram

ellabellabus09
10 år sedan

Mer inredning kanske? Tycker mkt om din stil så lite fler tips och idéer. Veckomatsedlarna är jag ett stort fan av. Och maten går hem hos både barn och man!
Ha en trevlig helg!/Kram Louise 🙂

jennie
10 år sedan

Hej! Tycker bloggen är toppen och jag gör många av din recept och tycker de är toppen. Men nu till när arbete dra igång igen så vore det trevligt med en veckomatsedel som du hade innan. Det var toppen tycker jag. Kul att få idéer. Mvh jennie

Annika
10 år sedan

Gärna att du börjar med veckomatsedlarna igen.
En sådan inspiration när vardagen tar vid efter semestern .

Kram och tack för fin blogg.

Uppskattar dina inlägg om shopping och heminredning mkt med.

10 år sedan

Jag har precis börjat läsa din blogg och gillar den redan jättemycket. Inlägg om mat och bakning är alltid bra tycker jag, det läser jag gärna ännu mer om!

Rebecca
10 år sedan

Älskar din blogg men det skulle ju vara najs med mer recept. Både efterrätter och mat.

Carro
10 år sedan

Skulle vara roligt att se mer bilder från erat hem, det verkar så fint! Ännu mer matrecept är inte fel, har gjort flera av dina maträtter och dom är så goda! Kollar alltid din blogg när jag har idétorka på vad vi ska äta och alltid hittar man nåt 🙂

Lena
10 år sedan

Fortsätt gärna med veckomatsedlar och nya matrecept!!

Petra
10 år sedan

Jag skulle gärna vilja ha mer av förrätter, ”välkomstplock” och bufféer.
Tittar in hos dig varje dag, du lyckas fånga en med din blandning av mat, inredning, familj o alla möjliga tips. Fortsätt så, Jenny!

Nina
10 år sedan

Hej fina du!

Jag läser din blogg nästan dagligen, du har en underbar blogg!

Jag älskar dina recept och speciellt de som är vanlig vardagsmat som ska gå snabbt att laga då jag också har småbarn som hänger i vaderna och tuggar vid fem-rycket på eftermiddagen. Dina köttfärsstubbar eller vad de heter har vi gjort föera gånger och går perfekt att förberedd. Älskar sådan mat. Riktig lagad mag.

Tycker också väldigt mycket om dina kakrecept, varianter på kladdkaka mm.

Roligt också att se dina underbart söta barn vara med ibland på bilderna o h så kul att se dom växa.

Kul med bilder på före och efter på dina renoveringsprojekt. Det har varit inspirerande så jag målade om ett par gamla bord jag hittade i svärmors garage, och de vart toppenfina.

Kram!

Kristina Persson
10 år sedan

Tycker att du har en alldeles perfekt blogg så som den är. Skulle jag få önska något så är det mer bilder både från ert hem och er trädgård och huset utvändigt!

AnnSofi
10 år sedan

Tycker att det redan är en fin blogg,men inredning är ju alltid kul att få se mera av. Likaså veckomatsedlar,bakning och matlagning.
Tack för en fin blogg. AnnSofi

Linda S
10 år sedan

Jag är som många andra väldigt intresserad av veckomatsedlarna där jag har hittat många nya jättegoda recept ifrån.
Som småbarnsförälder vill man gärna ha tips på vanlig husmanskost med lite extra ”knorr” på. Din korvgryta med Ajvar var jättegod t.ex. 🙂

Inredning är förstås också kul att titta på, blir alltid så sugen på att åka till Gekås när man ser dina fynd, fastän din blogg heter ”matblogg” 😉

Blir väldigt inpirerad av din blogg och tittar in ofta men är inte så bra på att kommentera!
Kram Linda

Amanda
10 år sedan

Hej!! Kan du inte lägga upp bilder på alla rum i huset och även utsidan/trädgård? Ni bor så himla fint och skulle vara roligt att se allt!!

Ida
10 år sedan

Skulle vilja se mer lättlagad mat, är student så hinner inte laga så kompilerad mat

Camilla E
10 år sedan

Hej!
Jag tycker otroligt mycket om din blogg och det du delar med dig av!
Om jag fick önska så skulle jag gärna se ännu mer inredning och dina projekt hemma 🙂 Även lite tips på ”festmenyer” med förrätt, varmrätt och dessert som passar ihop! Tycker det kan vara svårt ibland att få rätterna att gå ihop…
Mvh Camilla

Linda
10 år sedan

Jag tycker din blogg är fantastisk, jag lagar och bakar väldigt mycket efter dina recept! Det jag skulle vilja ha ännu mer av är festmenyer o veckomatsedel, det är guld o få det serverat 🙂

10 år sedan

Hej.
Jag tycker att en matblogg ska handla om mat, och på den punkten är din blogg jätteintressant. Däremot är jag är verkligen inte intresserad av att läsa om inredning, dina barn och din helt vanliga frukostfralla. Under matkategorin skulle jag gärna få tips på mer roliga snittar man kan göra innan maten, det är ju roligt att bjuda sina gäster på något annat än skagencrustader och lax på toast..

jennysmatblogg
Reply to  Anonym
10 år sedan

Anonym : Kul att du gillar mina matrecept så mycket.
Så då kan du bara hoppa över att läsa om resten.

Ha det så himlans fint.

SAassa
10 år sedan

Hej! Superbra blogg!! Gärna mer tips på goda, lätta, snabba middagar skulle inte vara fel!
Och sen lite bättre skärpa på bilderna kanske??! Ser ju knappt vad vissa saker ska föreställa…. =P

jennysmatblogg
Reply to  SAassa
10 år sedan

Ojdå… ha ha.
Kameran har inte bättre skärpa. Så du får väl gissa vad maten föreställer 🙂
eller läsa igenom receptet.

trevlig måndag

Nästa inlägg

Första augusti

23
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x