Glass i stora lass

Sådär, precis satt mig ner en liten stund…..efter en heldag i trädgården med allt vad det innebär. Klippa gräs, och buskar, rensa ogräs ( kan va det tråkigaste jag vet) , plattor och plantera nytt. Så nu är jag nöjd iallafall när jag sitter och kikar ut här genom fönstret….

Och så förtjänar jag faktiskt lite glass och film 😀

Och förresten, någon som vet om man kan gräva upp och flytta på en magnolia ?
Eller är det så att de är lite för ömtåliga?   Jag har nämligen ett träd på drygt två meter som står helt fel….

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
10 år sedan

Aldrig flyttat en magnolia med vet att ska man såga av grenar till exempel så skall man göra det på hösten för att den ska ta minst skada 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Emma
10 år sedan

Jag misstänkte detta…. Typiskt.
Men ett par år till kanske det trivs där i hörnan med vindruvorna.

Tack för svar 🙂

Eva
10 år sedan

Blev så sugen på din kladdkaka så jag var tvungen och baka den innan idag :).
Min sexåriga dotter brukar aldrig vara så glad för kakor men denna blev hon helt överförtjust i!
Jag hoppade dock över tryffeltäcket,det kändes lite för mkt.
Tack för en mkt trevlig blogg

10 år sedan

Jag tror att om man ska flytta den så måste man vara väldigt noga med att man får med sig en ordentlig jordklump, så att man inte råkar ta av rötterna. Så är den stor, så blir det nog svårt kanske. Sen ska sånt alltid ske i vila, alltså då den ej har några löv…

Erika
10 år sedan

Det där med att flytta magnolia.. Jag var på bröllop i början på juni och bröllopsparet fick två träd av just magnolia och kompisarna som gav dem sa att de var flyttbara! Detta eftersom kompisarna vet att brudparet har planer på att flytta tillbaka till blekinge.
Så det finns nog hopp!!
Lycka till med ’träd-flytten’

Nästa inlägg

Födelsedagsplanering och godaste kladdkakan

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x