Bröllopsdag ♥

24 juli är det idag och det är fem år sedan jag och Jonathan♥ gifte oss i hemlighet.
Vi hade bara Daries, Ulrika och Emmy med respektive där som vittnet och vi vigde oss borgligt ner vid vattnet, en väldigt varm och solig och helt fantastisk sommardag.


Jag hade svårt att hitta klänning eftersom jag var gravid– och som tur var lyckades jag att klämma mig in i den här , vilket hade varit omöjligt ett par veckor senare 😉

Efter en picknick och massa skratt med goa vänner så skjutsades vi till flyget och flög iväg på bröllopsresa. Medan vi satt på flyget så postade lillasyster inbjudningen till bröllopsfesten som  vi hade några veckor senare när vi kommit tillbaka i vardagen.
Och idag är det över 10 år tillsammans och 5 år som man & hustru.

Ja, så  gifte vi oss ♥♥♥

Nu är jag nyfiken…. är du också gift ?
Kan du inte berätta hur ni vigde er – borgligt/ kyrkligt med en jättestor bröllopsbjudning eller bara i all enkelhet ?

0
Prenumerera
Notis om

35 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Leila
10 år sedan

Grattis! Tänkte bara berätta att jag kikade in på din blogg för första gången idag. Du har en jättebra matblogg och jag kommer garanterat att använda dina recept i framtiden! Ha det bra, kram.

Camilla
10 år sedan

Grattis på bröllopsdagen! <3
Så fina ni är. 🙂
Kram <3

Sussi Hägg
10 år sedan

Grattis till er <3
Jag o min man gifte oss för 27 år sedan den 19 Juli men alla trodde dom skulle på dop av våra 2 tvillingflickor men vi skrev i tidningen samma dag att vi skulle gifta oss i Vrena kyrka i samband med dop sen va det middag på ett mysigt litet ställe för den som ville följa med 😀
Vi träffades 1980 och har 5 barn idag och 5 barnbarn <3 <3 <3

Malin
10 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!

Jag och min man ordnade med ett överraskningsbröllop tillsammans med våra allra närmaste vänner i november för fem år sedan. Det var svårt att hålla det hemligt, men det var samtidigt oerhört roligt!

Vi träffades för tolv år sedan, förlovade oss efter tre månader och liksom er så firar vi fem år som gifta i år. Dessutom har våra liv berikats med två ljuvliga flickebarn; åtta respektive fem år gamla.

Livet är bra härligt!

Kram Malin

annica
10 år sedan

Hej! Stort grattis på er dag!! Vi skulle också gifta oss med bara några vänner, pga av min nackskada som gjorde att vi inte orkade planera vårt bröllop. Det blev totalt annorlunda, då jag sökte efter fotograf upptäckte jag att dom skulle ha bröllopsmässa i Karlstad, jag bor på Hammarö, 8 km utanför vid Vänern, och sökte brudpar, för äkta vigsel. Så jag sökte och dagen efter ringde dom och sa att vi vunnit. SÅ det blev ett offentligt bröllop, vi fick vara med och planera och tycka. Många sponsorer som fixade med blommor, fick en klänning uppsydd, tandblekning, hårfix, makeup, kläder uthyrdes till mina ungdomar som var best man och tärna, och till min man. Det var stort och härligt, med bröllops svit på hotellet där mässan var, och att vi som inte vill stå i rampljuset gjorde detta!! Magiskt var det. Fick även en proffsinspelad dvd, foton och det stod i tidningarna. hihi..jag har aldrig vunnit något, så det här var stort för oss, och att vi med vår kärlek fick ett annorlunda bröllop, det njuter vi av än. Det var 24 oktober 2009. och att andra fixade allt, gjorde också att vi kunde njuta av dagen, och vi hade inte heller någon fest efteråt, det hade jag inte ork till, men vi hade en fin middag, för oss fyra.

Kram till er, ni är så vackra!

sanna
10 år sedan

Hej och Grattis till er på er bröllopsdag!
Kul att höra historier om bröllop och även andra saker.
Jag och min man träffades för 15 år sedan i år. Vi visste om varann innan gått i samma grundskols m.m. Det var dock för 15 år sedan vi blev ett par så att säga.
Året efter förlovade vi oss och sedan gifte vi oss fyra år senare -05. Vi firar på lördag 11 år som gifta.

sannaSanna
10 år sedan

Hej och Grattis till er på er bröllopsdag!
Kul att höra historier om bröllop och även andra saker.
Jag och min man träffades för 15 år sedan i år. Vi visste om varann innan gått i samma grundskols m.m. Det var dock för 15 år sedan vi blev ett par så att säga.
Året efter förlovade vi oss och sedan gifte vi oss fyra år senare -05. Vi firar på lördag 11 år som gifta.
Vi hade kyrkobröllop med 70 gäster.

Lena E
10 år sedan

Grattis till er bröllopsdag!
Själv har jag snart varit gift i 24år, Vi gifte oss i stadshuset med vår son, som då var 1,5år och min pappa och min allra bästa vän som vittnen. Det blev ett decemberbröllop då min mor avled precis 1 månad innan, vi hade planerat ett stort bröllop till sommaren egentligen. Men det kändes inte rätt att ha ett stort kalas utan mamma, som dessutom skulle sy min klänning. Livet blir inte alltid som man tänkt sig tyvärr. Idag har vi 4 barn och snart blir jag farmor för första gången! Min lille 1,5 åring ska bli pappa.!!!!

Marie
10 år sedan

Vilket vackert foto på Er!! Jag och min man gifte oss Maj månad 2008 efter bara 1 år som par =). Vi hyrde stooort tält och bjöd in våra närmaste till bröllop i vår trädgård….lyckat , trevligt och alldeles perfekt. Vi har nu även en 4-åring tillsammans!!

Grattis på bröllopsdagen!!

Tack för en trevlig blogg.

Mira
10 år sedan

Grattis på bröllopsdagen 🙂
Här så gifte vi oss 25 april, helt i hemlighet med endast två vittnen o mina två barn 🙂
Från att ha haft en kille som aldrig ville gifta sig så fick det växa fram, men ingen av oss ville ha ett tradtionellt bröllop där både farfars moster o dess granne var bjudna.
Så fick vi höra att kyrkan skulle ha dropinvigsel, vi kände på en gång at wow, det passar oss perfekt. Tyvärr så drog dom in det men vi hade fått kontakt med en jättegullig präst så vi körde på ändå. Gifte oss i sakristian, sådär lagomt litet 🙂

10 år sedan

Grattis 😀
Vi gifte oss på Rådhuset 27 mars i år, vi firade även 4 år som förlovade då!
Det blev enkelt med en middag med närmsta vänner och familj bara!

Jenny
10 år sedan

Jag friade till min man 2011 och vi gifte oss den 12 december förra året, dvs 12-12-12 😉
Vi gifte oss borgligt då vi inte är troende eller med i svenska kyrkan.
Hade en enklare bjudning efteråt för släkt och vänner och dagen efter åkte vi på bröllopsresa 🙂

Jenny
10 år sedan

Vackra du!
Vi gifte oss i vår lilla kyrka utanför Helsingborg.
Vi valde ett riktigt vinterbröllop 20 December för 10 år sedan i år!
Vi hade granar framme vid altaret och utanför kyrkan.
Istället för blommor så hade vi massor massor med ljus!
Sen hade vi fest för familj och vänner.

MH
10 år sedan

Grattis! så fina ni är, strålande vackert par.

Här sitter jag nere på Österlen, efter 35 år som fru, dock så bodde vi inte här nere på den tiden, utan var Sveriges yngsta ICA-handlare, i en vacker by som heter Glumslöv. Vet du vi är lika lyckliga efter så här många år, med barn och barnbarn som livets guldkant.

Festen hölls i en snygg och charmig lokal, med släkt och vänner och det var påskafton så maten bestod av kalkon, och allt därtill.

Önskar er fortsatt lycka till på livets stig.

10 år sedan

Så vackra tillsammans ❤❤❤
Stort grattis på er bröllopsdag!

10 år sedan

Jag och min man gifte oss för 5 år sedan (12.7) i min mans mammas trädgård. Vi hade ett litet bröllop med bara de närmaste närvarande.

Jessica
10 år sedan

Hej!
Stort grattis till er…jag och min man firade 7 år som gifta förra veckan (den 16:e). Vi gifte oss i Kroatien, min man är kroat och hans familj bor här (vi är på semester i Kroatien nu kan inte låta bli att gå in på din blogg dagligen 🙂 )Efteråt hade vi en stor fest 🙂
Kram

Carina
10 år sedan

Vad vackra & lyckliga ni ser ut <3. Vi gifte oss på våran äldsta dotters dop,alla trodde dom skulle endast på dop 🙂 jag ville gifta mig utomlands men mannen ville ha släkten med så detta blev en kompromiss ! Det är nu snart 9år sedan <3

Anna
10 år sedan

Vi gifte oss borgligt 2012-12-12. Våra mammor som vittne o bara våra föräldrar vet något. När vi fått barn genom adoption kommer vi ha ett hejdundrandes kalas och bröllop i kyrka! Då kommer vi visa bildspel från vårt första hemliga bröllop o kanske överraska någon! De flesta kanske dock kommer lista ut att vi gift oss med tanke på svensk lag o adoption;) Längtar till vår dag som familj och gifta!;)

Jenny
10 år sedan

Vi gifte oss i januari i år när vi var nere i Thailand. Min man friade på alla hjärtans dag förra året o det var även då som bröllopsplanerna tog fart. Mina föräldrar o min mans mamma var med i Thailand så de visste om det men i ingen annan. Det var jättejobbigt att ljuga o inte få berätta i ett helt år… Vi fick tag i en jättegullig tjej nere i Thailand som hade en firma som sysslade med bröllop o hon fixade det sååå bra. Allt från fotograf o filmare till hår o make-up. Jag har aldrig känt mig finare någonsin. Eftersom det bara var en ceremoni där nere så var vi tvungna att viga oss borgerligt när vi kom hem oxå. Vi var i Thailand i 4 veckor så då blev det ju bröllopsresa oxå… 🙂

10 år sedan

GRATTIS till er femte bröllopsdag!
Själv har jag snart varit gift med min man i 1 år 25 augusti, men sambos i 7 år. Till mitt bröllop kämpade jag mig ner 48 kg så till och med bröllopsklänningen blev förstor, underbar känsla! Önskar att man kunde få uppleva sin bröllopsdag igen, ojoj vilken underbar dag 🙂
Vi hade 65 gäster och fest till 7 på morgonen efter.

Carina Berg
10 år sedan

Jag gifte mig för andra gången förra året den 4 aug. Vi hade ett borgligt bröllop utomhus i strålande sol. Jag hade en underbar lång rosa klänning med spets och glitter stenar och vi hade 40 gäster. Bröllopet startade kl 15 och festen höll på till kl 3 på natten. En underbar dag

10 år sedan

Låter mysigt! Vad fina ni var. Jag är inte gift, men ganska nyförlovad. Vi har varit tillsammans i 5 år och siktar väl på bröllop om 2 år.

Cecilia
10 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!!!

Ne, jag är inte gift. Men jag och min pojkvän har varit tillsammans i 8 år i år. Vi (jag & ”gubben”) är 25år och träffades alltså när vi var 17 år.

10 år sedan

Grattis! Vi gifte oss den 21/8-10, så vi firar tre årig bröllopsdag i år, vi kommer att vara på Cypern då!
Vi hade 150 gäster, vigseln började kl 13:30 i Seglora kyrka på Skansen, efteråt åkte vi Skansen tåget till mottagningen på Hasselbacken. Helt underbart var det, festen slutade kl 1, vilket var alldeles lagom 🙂

jenny
10 år sedan

vi gifte oss i all hemlighet den 23.12-2013.
barnen fick veta om det på morgonen så att det inte kunde skvallra. vittnen fixade hon som vigde oss det blev borgerligt.
absolut det bästa vi gjort. bara vi som kunde planera våran dag 🙂
visst fanns det dem som blev lite sura och undrade varför de inte fick vara med när vi berättade några timmar senare på julmiddagen.
tack för en trevlig blogg.

jennysmatblogg
Reply to  jenny
10 år sedan

Ha ha… Så gjorde vi också.
Barnen fick reda på morgonen att vi skulle gifta oss 🙂

Vi ville ha våran bröllopsdag / vigsel enkel,
Sen hade vi en stor bröllopsfest med alla vänner i en fin festlokal.

Kram

Linda
10 år sedan

Grattis på Er bröllopsdag, så fina ni är :)) Vi gifte också oss i hemlighet i kyrkan i juni för 6 år sedan. Hade endast med våra två barn (har nu 3), min bror o sambo. 2 veckor senare hade vi en jättefin bröllopsfest för nära och kära med kanongod mat på restaurang vid Helgasjön.. Ha det så gott :))

Linda

10 år sedan

Grattis på bröllopsdagen ( en dag efter)

Vi gifte oss kyrkligt 27/7-2002, så vi firar 11-årig bröllopdag på lördag♥♥
Traditionellt med vit klänning, fracj, barnen var brudnäbbar. Stor fest för släkt och vänner på hyrd lokal med fantastisk utsikt över den skånska slätten.

Kramen

Åsa
10 år sedan

Vackra du <3

Pia Lotta
10 år sedan

Vad härligt!
Jag och min firade 15 år i maj!!!! Känns son tre! Livet har gått upp o ner! Tre underbara barn! Och fortfarande kär i min man! Hade ett klassiskt bröllop med jätte fin klänning slöja etc! Sedan underbar middag på kockska huset i malmö……. Dan efter flög vi till St Lucia på all inklusive!

Grattis till alla!

10 år sedan

Jag är inte gift ännu, men nån gång i framtiden blir det nog bröllop. Firar 7 år med sambon nästa år, så det kanske börjar vara ”på tiden” att gifta sig 😉

Sanna
10 år sedan

Grattis 🙂 maken och jag gifte oss 22 juli 1989 några år sedan:-))

10 år sedan

Så vackert du skriver. Min man och jag gifte oss i hemlighet. Tyvärr kunde vi inte ha någon fest sen när alla fick veta det för ingen godtjände vårta äktenskap. Inte ens idag har folk gjort det. Men det spelar ingen roll för vi trivs och älskar varandra. Vi har 4 barn och en massa roligt tillsammans. Tack för din fina blogg. KramiZ /ZitaZoo

10 år sedan

Jag och min man gifte oss förra året i augusti snart firar vi ett år både svenskt och indisk bröllop.
De svenska bröllopet var vi ute och vigde oss av min mans vän och indiska blev två tidnings kultur bröllop både i Värmland och Närke.

Nästa inlägg

Körsbärskräm med vaniljsmak

35
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x