Malmö tur & retur

Nu så är vi hemma igen efter ett par dagar i Malmö, jag Jonathan, lillasyster &Tobias.
Vi bodde på ”Mayfair” hotellet – tycker det är ett väldigt trevligt hotell. Och jag och Jonathan var där även en gång förra sommaren. Frukosten serveras nere i deras restaurang ”tunneln” som funnits sedan år 1307.

Ett prisvärt litet hotell som jag kan rekommendera om ni ska till staden.

Frukost med fraisga frallor och äggröra är alltid trevligt att vakna upp till.
Hotellfrukost är det bästa!

Vi fick två riktigt fina och soliga dagar i Malmö och hann med både shopping och massa god mat. Jonathan & Tobbe bokade en segway-tur genom stan igår medan jag och Daries kikade runt i alla butiker. Nu har vi i princip bara hunnit hem – och jag behöver nog fortsätta att packa upp resväskan & slänga in ett par maskiner tvätt.

Hej  på ett tag!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

So Yummi

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x