Lite frasiga frallor till frukost

Stort glasfat från blomsterlandet med ljuslykta från gekås
och en söt vit mjölkkannan med doftande jasminer i.  

 God morgon och välkommen måndag och ny vecka

Jag har aldrig riktigt förstått mig på hur man inte kan gilla frukost.  Själv vaknar jag med kurrande mage, och behöver helst äta inom en halvtimma… 🙂 Idag fixade Jonathan lite frasiga frallor till frukost. Annars vill jag gärna ha flingor med bär, hårtbröd med stark ost, finncrisp, vattenmelon, och goda pålägg.   Hur är det med er- gillar ni frukosten eller är ni rent av en av dem som hoppar över dagens första mål?

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elise
10 år sedan

God morgon.

Jasmin luktar verkligen såå gott. En riktig doft av sommar. Nästan lite smultron tycker jag. 🙂
Här hemma blir det snart frukost, väntar bara på att resten av familjen ska vakna. Riktiga sjusovare såhär i semestertider. När jag är ledig äter jag alltid frukost. Då kurrar magen, men när jag jobbar är det lite sämre med det. Jag har dock tidig lunch ist. =)

Hoppas ni får en fin sommardag!

10 år sedan

Åh, utan frukost klara jag mig inte. På något konstigt vänster är jag alltid vrålhungrig när jag vaknar. Oavsett om jag vaknar 04.30 eller 9.30 (vilket iofs inte händer så ofta med tre underbaringar i huset). Nu börjar detdockbli så varmt här i Spanien att själva frukosten har ändrat lite innehåll. Ingen varm och maffig gröt här längre:)

10 år sedan

Frukosten är ju lätt det godaste målet på hela dagen, skulle kunna leva på frukostmat 😀

Anna G
10 år sedan

Jag hade gärna satt mig vid det där frukostbordet 🙂 Åh, Jasmin luktar sååå gott! Håller dom sig fint när man tar in dom sådär? * kanskeskaåkatillenbekantsomharochtiggatillmigenkvist*
Ha en fin dag!

10 år sedan

Jag är med precis tokig i frukost!
Kan äta hur mycket som helst. 🙂
Helst ska det vara dukat med finaste porslinet å pålägg på fat å flingor i fina burkar.
Ingen plast eller kartonger! 🙂
Ha en fin måndag!

10 år sedan

Jag klarar mig inte utan frukost men det är det målet på dagen som jag gillar minst!! Tycker inte om frukost men äter jag inte så ligger omgivningen risigt till haha…

jennysmatblogg
Reply to  lotte
10 år sedan

hahaha…. jag blir också jättsur om jag inte får min frukost snabbt nog.

10 år sedan

Jag brukar fuska lite på vardagarna och äta på jobbet istället, är förskollärare och där dukar vi ändå fram bröd, fil och gröt.. På helgen brukar jag ta en lååång kaffefrukost och sen äta något stadigare framåt lunchen faktiskt.. Som en brunch liksom.

kram /iris

10 år sedan

Jag är precis som du, jag älskar frukost!! Redan kvällen före kan jag fantisera vad jag ska äta följande morgon 🙂

10 år sedan

Ja, frukost vill jag ha och längtar redan på kvällen efter den 🙂 Jag brukar träna först och sedan äta frukost. Ha det bra, kram!

Catarina
10 år sedan

Frukost är helt klart bästa målet på hela dagen 🙂
Önskar bara att jag kunde ta mej tiden att baka lite eget bröd ……..

Viola
10 år sedan

Frukost, bästa måltiden på hela dagen! (Okej, ibland kan en trevlig middag vara fint också men..) Bara låta dagen starta med en lång god frukost, härligt!

Camilla
10 år sedan

Hej!
Jag äter alltid min frukost på jobbet när det är vardagar eftersom jag vill sova så länge som möjligt och hade haft svårt att gå upp tidigt för att äta frukosten i lugn och ro.
På helgerna blir det ofta en rostad smörgås eller någon annan god smörgås med t.ex. rökt skinka och räksallad.
En och annan varm smörgås med ost och skinka kan också slinka ner eftersom jag då har mer tid på mig att äta.
Har man någon gång varit utomlands och det är frukostbuffé så måste jag vara uppe i god tid för att hinna njuta.
Så det har ofta varit ett problem för mig även fast många säger att det är det viktigaste målet på hela dagen.
Kram <3

Jenny
10 år sedan

Hej!!
Jag är oxå en som alltid är hungrig på morgonen. Det spelar ingen roll hur mycket man ätit kvällen innan…
Å hotellfrukostar ska vi inte prata om. Längtar oxå tills det blir morgon så man kan äta mycket o länge. Underbart!!
Anledningen till att jag alltid har ätit frukost är nog att jag bodde en bit utanför stan när jag var yngre och där gick ju inte bussarna så bra. Så man fick ibland åka in jättetidigt till skolan och då var man ju tvungen att äta frukost för att inte hungra ihjäl innan lunch…
Ha en fortsatt skön semester!!

Maria
10 år sedan

Jag har alltid gillat frukost, och tänkt att det är dagens viktigaste måltid. Döm därför om min förvåning när jag i vintras testade 16/8-metoden (att äta valfritt i 8h för att sedan fasta i 16h – varje dag). Då planerade jag att jag kunde få mina 8h mellan 10-18 och jag vill gärna äta middag det sista jag gjorde, så då skippade jag frukost istället. Med undantag för några få dagar, så går det jättebra att inte äta frukost (man får ju dricka vatten och kaffe, vilket är livräddaren).
Dock älskar jag hotellfrukost, så de gångerna ändrar jag mitt upplägg 🙂

Nästa inlägg

Körsbärspaj

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x