Nu jobb och lite gott

Wihoooo 😀
Äntligen framme i sommarstugan, alltid lika härligt att åka hit. Jag och alla barnen , och så systeryster  från öland med småkusinerna – så det är fullt hus… Nu tänkte sätta mig och jobba en liten stund, betoning på liten, medan barnen är ute i trädgården och leker & Daries ordnar med grillen. Både roligare & trevligare  med lite god choklad. Mailen har varit vilande en vecka ….  Så jag måste beta av alla obesvarade brev, märker att jag hamnat lite efter nu när det är semestertider. Men snart så, är jag ikapp igen, ha tålamod om du skickat en fråga eller två.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulle
10 år sedan

Hej var har ni sommarstugan nån stans? Är den stor? Kram

Nästa inlägg

Till tandläkaren

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x