Nu jobb och lite gott

Wihoooo 😀
Äntligen framme i sommarstugan, alltid lika hĂ€rligt att Ă„ka hit. Jag och alla barnen , och sĂ„ systeryster  frĂ„n öland med smĂ„kusinerna – sĂ„ det Ă€r fullt hus… Nu tĂ€nkte sĂ€tta mig och jobba en liten stund, betoning pĂ„ liten, medan barnen Ă€r ute i trĂ€dgĂ„rden och leker & Daries ordnar med grillen. BĂ„de roligare & trevligare  med lite god choklad. Mailen har varit vilande en vecka ….  SĂ„ jag mĂ„ste beta av alla obesvarade brev, mĂ€rker att jag hamnat lite efter nu nĂ€r det Ă€r semestertider. Men snart sĂ„, Ă€r jag ikapp igen, ha tĂ„lamod om du skickat en frĂ„ga eller tvĂ„.

4

One response to “Nu jobb och lite gott

  1. Ulle skriver:

    Hej var har ni sommarstugan nĂ„n stans? Är den stor? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *