Grillspett

Hej hej allihopa.

Ska snart ut i friska luften, tänkte bara hinna med tvätt och packa resväskorna innan dess.
Planerat en tur till sommarstugan med barnen denna veckan – och har beställt vackert väder. *håller tummarna*   Vi grillade igår kväll men åt inomhus – för vi tyckte att det var lite för kyligt att sitta ute.

Det blev både grekiska grillspett , choritzo-spett och lite grillade majskolvar  

Spetten åts med klyftpotatis, tzatziki, vitlöksbröd och en god sallad med klyftad melon i. 

Sådär nu ska jag fortsätta med tvätt högen och få ordning på packningen, medan Susanne är ute och går med Alexander i vagnen. De stannar en dag extra – vi tyckte inte att vi hann prata klart här på bara en dag 🙂

Hej på en stund.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
anette
10 år sedan

Önskar dig en superhärlig vecka i sommarstugan. Kram

Anemonia
10 år sedan

Hej Jenny! Har frågat dig tidigare om den vitmålade väggen ni har (vet inte i vilket rum!) med liggande breda bräder som ni målat vita. Tror du sa att ni fått idén från något sommarprogram med Ernst. Har letat på TV4:s hemsida där hans program finns listade, men inte hittat där väggen gjordes. Har letat bland dina bilder och hittat någon bild från maj, letat bakåt i tiden men inte hittat när ni gjorde väggen och vad du skrev om den. Visade bilden för min man, den jag hittade från maj och han tyckte också det var snyggt! Minns du, eller kan du höra med din man vad ni hade bakom bräderna, på väggen, satte ni någon svart papp eller liknande? Samt hur breda är bräderna?
Är det någon speciell sorts virke/bräder ni använt? (Din man får gärna svara i tum, vad gäller storleken på virket!)

Tacksam för svar, vänliga hälsningar!

Nästa inlägg

Godmorgon måndag

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x