Vita skor

Skor är något jag tycker är jättesvårt att hitta… Kanske för att jag inte tycker att det är så roligt  att shoppa till fossingarna.  Men eftersom vi skulle iväg på två olika födelsedagsmiddagar i helgen var det dags för att hitta något nytt. Därför blev jag extra glad när jag  hittade ett par vita ballerina i veckan.

Tygskor i vitt


kanske något små i storleken….. för vanligtvis har jag 37 i skor.
Dessa 38:or passar perfekt 🙂

Fyndade på HM. 

Och nu ska vi ta och plocka oss iväg och  åka mot Kalmar, för  födelsedagmiddag nummer å 2 :


Fortsatt trevlig lördag- hörs snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanne
10 år sedan

Hahaha då måste du vara en av få(?) tjejer som inte gillar att köpa skor, själv ääälskar jag’t 🙂

Annica
10 år sedan

Roligt att höra att det faktiskt finns fler än jag som inte är skotokig!
MEN dessa ballerinor var ju jättesöta!!

Nästa inlägg

Petit choux – tårta

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x