Clean t-shirt

Ny inköpt : Clean cotton t-shirt  parfym

 och även min  ljusblåa tisha på bilden 🙂

Clean cotton tshirt inköptes igår och den doftar så gott, fräscht.  De blev en fjärde clean parfym till samlingen  – tycker det är roligt att de kommer upp med nya dofter hela tiden.

Har du någon annan parfym att tipsa om ?

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Tycker clean-parfymer verkar väldigt intressanta men har inte hunnit ta mej nånstans å lukta på dem än. 🙂
Mina senaste parfymköp är från The Body shop, cherryblossom å nått mer heter den ena, underbar! Å så köpte jag en bodyspray med kokosdoft där me. 🙂

Lena
11 år sedan

Jag gillar också alla Clean-perfymerna, men en annan favorit är
”See By Chloé ” det är en lätt, frisk doft.

al68
11 år sedan

Va och luktade på lunchen, kanon god, men jag måste använda upp mina andra innan jag handlar nån ny ; )
Fanns en röd/rosa som hette Summer Edition nått, inte alls god, för mycket blomlukt för min smak. Den var billig på Kicks nu, bara 238:- för 30 ml.

Älskar verkligen Clean, är alldeles lagom i doften, hatar ”tunga” parfymer.

Ha en skön dag, nu slutar jag för dagen, hem och sen storhandla. Kram kram

Josefine
11 år sedan

Åh vilken fin t-shirt du har på dig! Älskar färgen!
Var är köpte du den? 🙂 Kram

B-M
11 år sedan

Älskar Clean-parfymerna men denna har jag ännu inte luktat på. Måste göra det någon dag 🙂

jennysmatblogg
Reply to  B-M
11 år sedan

Ja, gör det 🙂
Luktar lätt och friskt.
Nytvättat liksom.

My
11 år sedan

Din blogg är så fin:) Är inne och tittar på alla i ”Femme-familjen” varje dag och ibland nga ggr varje dag:) Min absolut bästa parfym är Marc by Jacobs ”Daisy”. Den passar mig som handen i handsken då jag knappt själv känner att jag har den på mig, men blir påmind ibland av att vissa frågar vilken parfym som jag har på mig. Inte nog med att den luktar gott, utan är en fin accessoar i badrummet:) Kram

Åsa
11 år sedan

Jag har ingen av Clean-parfymerna än men är sugen! Vilken av dem luktar mest som nytvättat, om man nu kan säga så?! 🙂

11 år sedan

Min absoluta favorit för tillfället, (för man byter ju ganska ofta) är YSL Manifesto. Spraya på och vänta en stund, den blir gudomlig! Jag handlar alltid 30 ml flaskor. Hinner ta slut innan den ”blir för gammal”. 30 ml flaskor är även behändiga att ha med sig i t e x handväskan, liten o smidig. Bättre med flera små flaskor än fullsize som står o tar plats och har en förmåga att aldrig ta slut/blir för gammal! Jag är ganska övertygad om att jag kommer köpa YSL Manifesto igen!

Viola i S-tuna
11 år sedan

Har inte hunnit dofta på denna ännu, men älskar, älskar CLEAN´s dofter. Har haft Warm cotton ett bra tag nu, men gillar den fortfarande varje gång jag ”får doft på den” så att säga.

Nästa inlägg

Breakfast

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x