Sommarfrukost

Goood morgon mina vänner! 
Hoppas ni har sovit gott, och ätit en extra god  onsdagsfrukost 🙂  Vi har precis ätit klart, det blev kokta ägg, smörgåsar och kall jordgubbskräm med mjölk. Just kräm äter vi endast denna årstiden, så därför känns det somrigt.

Nya djupa skålar i gulligt blom-mönster.


I bakgrunden ser ni den söta ljuslyktan också – den lyser jättefint ! Bra köp.

Jag trodde det skulle vara vackert väder idag, men nu när jag sitter här och kollar ut genom fönsteret och det ser riktigt grått ut, men så  kanske det klarnar det upp om ett par timmar. Och midsommarafton på fredag och då håller vi tummarna för vackert väder ( eller iallfall uppehåll ) Vi har planerat att vara på öland, som vi brukar. Vad har ni för planer till helgen, ska ni hemma eller är ni bortbjudna ?

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Vi har skitväder här idag med, verkar som det skall vara det ett par dagar, typiskt. Vi skall vara hemma hos oss på midsommar med två kompis familjer. Hoppas bara att det inte regnar för mycket så vi kan gå och dansa kring midsommarstången en liten stund. Jobbar bara halvdag idag sen ledig, då hinner jag fixa lite hemma med, gott att inte känna sig för stressad. Ha en skön dag, kram kram

10 år sedan

Åh va gott med kräm! Länge sedan man åt det faktiskt. Här i Stockholm har vi rätt fint väder, tidvis moln men solen lyser igenom ändå.

10 år sedan

Åh kräm är ju bara så gott, men är något jag glömmer bort. Måste hem och göra lite rabarberkräm, har fullt av rabarber i trädgården:).

Vi är ett gäng som brukar träffas på midsommar, så blir traditionellt firande.

Ha en fortsatt skön onsdag!

Kram

Natalie
10 år sedan

Är på resande fot redan, tar en semestertripp innan semestrarna drar igång. Vi är på Lalandia i Danmark o åker hem till Tyringe imorgon. Till midsommar ska vi vara hemma o maken är så smått förberedd redan iaf inhandlad. Det blir smörgåstårta o till efterrätt till det Matplatsens Frusen polkagrisfluffpaj. Trevlig midsommar dig o familjen!

jennysmatblogg
Reply to  Natalie
10 år sedan

Lalandia – va kul! 🙂
Och Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar
Har länge velat prova victorias polkafluffpaj – kanske ska göra det nu i sommar 🙂

Kram

10 år sedan

Härligt! Jag åt frukost ute igår morse. Ett tallrik yogurt med jordgubbar var en kanonstart på dagen!

Kika in till oss om ni vill ha tips inför midsommar; recept med jordgubbar, jordgubbsdrinkar, lekar till midsommarafton mm.
http://www.wila.nu

10 år sedan

För oss är det första sommaren i huset och i den lilla byn där vi bor. Till vår stora lycka har man i år styrt upp ett midsommarfirande här efter att det legat i träda i nästan tio år tydligen.

Efter stångresning och dans så har vi bjudit hem några vänner för traditionsenlig grillning och kanske en nubbe eller två, en i sällskapet har gjort jordgubbs- och rosmarinnubbe så även om jag sällan dricker nubbe så ska jag absolut testa den.

Nästa inlägg

Snirklig fönsterlampa

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x