Vitt, glaslyktor och silver

Sitter på altanen nu och jobbar och går igenom all mail, härligt att sitta här i sommarsolen och värmen! 🙂

 Jag lovade ju att försöka uppdatera efter gårdagens shopping…. Och vitt, glas-detaljer och lite silver, var det var nog som jag mest höll utkik efter och….  hittade en hel del. Vi ville ha något nytt till köket och kösbordet och hittade ett sött litet miniatyrhus i vitt. En söt glaslykta med silver pärlor och en till liten (godis)skål

Det fanns ett hänge med så man kunde hänga upp ljuslyktan,
men det klippte jag bort . Tyckte den var sötast så här på bordet.

 Till middag idag blir det inte grillat, jag har redan förberett för  ett nytt kycklingrecept med ajvar i.  Men innan dess tänkte jag se om det finns några isglassar kvar i frysen till oss, de brukar ju tyvärr försvinna väldans fort.

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
11 år sedan

Jatack!!!! Helt min smak <3

Nästa inlägg

Nytt till hallen

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x