Molly with friends

Sol även idag *underbart*

 Vi har haft det så bra, men idag bär det hemåt småland igen, Molly stortrivs även hon på öland, och på landet. Bästa vännerna är syrrans katter – och de är ganska stora ( maine coon )  de största katterna jag sett, och ändå är de inte fullvuxna.

Svullo ( 8 månader )  heter denna herre , Molly i bakrunden och så har vi ”Sessan”  ( 9 månader ) på nedersta bilden.

Äta lite frukost , sedan börja packa ihop alla saker och plocka ut i bilen.
Är det något inte Molly inte gillar så är det att åka bil, trots att hon faktiskt åker bil minst ett par gånger i veckan… ( Jag trodde faktiskt tidigare att alla hundar gillade åka bil ) Nej men det verkar hon inte vänja sig vid. Roligt däremot att hon funkar ihop med nästan alla katter, ja om inte de är livrädda för lilla henne det vill säga.

Hepp hepp- ha bästa dagen 

 

1

2 responses to “Molly with friends

  1. Vilka katter, ser ut som lodjur! Vackra! 🙂

  2. Karin skriver:

    Så fina! Både vovve och katter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *