Syrlig salladsvinägrett

Vad roligt att läsa ikapp vad nu alla bor för någonstans i världen : Australien, London, Frankrike, Shanghai, Amsterdam. Tidigare vet jag också att ni är några som bor i USA, Egypten flera från Island. Roligt när ni ger er tillkänna 😀 Jag har precis blivit färdig med tryffelglasyren till en ny kladdkaka- med mjölkchoklad. Smakade liiiite tryffel från skålen och den var gudagod!   Så jag tror att denna kommer bli uppskattad. Och igår prövade jag också fram en riktigt smarrig och syrlig salladsvinägrett. Här kommer receptet på den.

Ni  bara måste pröva om ni som jag gillar vinäger.

Gott gott gott !

Det här behöver du : 
4 msk olivolja
4 msk rödvinsvinäger
2 msk finhackad persilja
1 lite finhackad rödlök
Salt & peppar

Gör så här :
Rör ihop alla ingredienser och ställ kallt innan servering.


Fina färger också.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
11 år sedan

Hej, har en liten fråga till dig, vilken barbecue sås använder du till Pulled Pork. Nu skall jag fixa till det sista på tårtan och sen börja på middagen, skall fira min mellan kille här hemma med lite kalas. Mysig söndag till dig med, kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Hej ,
Santa Maria hade jag första gången jag gjorde det, sen har jag gjort egen på det som finns hemma.
Lättast med färdig såklart 🙂 Mysigt med kalas!

Kram

Helma
11 år sedan

Åh, vad gott! Älskar vinäger, så den dressingen ska jag absolut göra!
Håller, annars för tillfället, på att göra din goda glass med karamelliserad mjölk och choklad i, för glatta livet. Har studentfirande i familjen snart och den ska få bli efterrätt. Vi blir rätt många så det är ju tur att man kan göra i förväg och förvara i frysen!!
Kan bara säga: tack snälla för det receptet! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Helma
11 år sedan

😀
Den med choklad i är en favorit. Lite festligare så 🙂

Sandras Matkrypin
11 år sedan

Låter som en underbart god vinägrett! Smarrigt med småbitar av lök i 🙂

11 år sedan

Ska absolut prova denna vinägrett, den var så otroligt vacker! Jag är helt såld på salladsdressingar och blir så ledsen då man beställer sallad på restaurang och blir utan dressing. – det är ju som att äta gräs:)

Nästa inlägg

Veckomatsedel

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x