Söndagsfrukost

God morgon !

Vad tyst det blev på bloggen igår, sorry! Det fanns tyvärr ingen tid över alls igår, men vi hade en riktigt toppentrevlig kväll med trevliga gäster och trevliga värdar & god mat !  Och idag startade vi dagen med en ovanligt lugn söndagsfrukost/ morsdags frukost idag bara jag och Jonte. Småttingarna har sovit hos farmor & farfar, Thelma har sovit över hos bästisen och Jacob cyklade tidigt iväg till fotbollsträningen.  Så vi gjorde lite bakeoff frallor och kokade ägg, åt frukost och pratade i över två timmar ! Mysigt med söndagsfrukostar, men nu ska vi fånga dagen 🙂 och ge oss iväg med Molly på en skogspromenad.

Hej så länge!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Hej!
Ville bara göra dig uppmärksam på att det nu äntligen finns riktig, färsk buljong att köpa i Sverige! ’Sagolikt god’ enligt SvD. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller få ett varuprov!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x