Vackra penseer och inställda planer

God kväll min vän,

Idag har det regnat och haglat och även skymtat en och en annan solglimt här över stan. Och jag hann iallafall  ut och fota mina tjusiga penseer innan nästa regnskur kom på besök.

Fina färger som förgyller altanen.

Hann fota även altanen innan nästa regnskurar tog överhand.

Jag målade in kjolen på altanen i år, och tror ( och hoppas ) att nästa år så ser man ingen skillnad på ny & gammal trall.

Och sen måste jag tyvärr meddela att våran tjejkväll i täby nu måste ställas in, inte mycket vi kan göra, det har nämligen blivit en stor vattenskada i Chevrolets bilhall så det går helt enkelt  inte att vara där, så är det .Och det är svårt att få tag på en ny lokal med så kort varsel så vi får hålla ut till september då vi kör tjejkvällen istället.

Hoppas du kan komma då , hade varit roligt att ses då 😀

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

tråkigt att det blev inställt.. så glad att jag gick i Helsingborg, mitt första mingel med er från femme =)
Fina penseer =)
Kram

Lena
11 år sedan

Oj vad fint!! !Du är verkligen händig och har så god smak. Superfint färgval på huset, passar perfekt ihop:)Ser ut som nytt trägolv.

Fia
11 år sedan

Vilken fantastiskt hus. När kan jag flytta in?
😉

Wonkan
11 år sedan

Hej ! Jag har samma färg inuti fönstrena men har cremegul/vitt hus men ska nu måla om huset. Ska behålla det röda men funderar på att måla resten ljusljus grått men även din färg var fin…Går den åt beige ?

Nästa inlägg

Pannbiffar med fluffigt potatismos

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x