Bakmaskinen i mitt kök

Godkväll i stugorna,

Vad varmt och kvalmigt vi haft i eftermiddag, sådär åskekvavt ( men utan åska) Phuu:-) Nu är pizzamiddagen uppäten och bortdiskad. Landat framför datorn en stund och såg att jag fått ett par frågor kring mina köksmaskiner. Och jag är särskilt glad över en köksmaskin,  min bakmaskin som vi har haft den i över ett år nu,  och använder den minst en gång i veckan. Det gick väl bra tidigare också, men nu när jag vant mej vill jag inte vara utan den 😉

Pizzadegen på jäsning 

Finns massa på marknaden just nu, men flera har frågat vilken jag har.
Och det är en modell från OBH nordica som heter Hercules,

Finns olika vispar och krokar till den, men degkroken är nog typ den enda som vi brukar använda, bäst till pizza och bröd.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Kikar in som hastigast för att önska en trevlig afton och bjuda in till den senaste tävlingen på min blogg… Have a rocking great day… http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=1764

Sandra
9 år sedan

Vad heter färgen på din? Jag hittar bara gråa eller röda på internet men din ser inte ut att vara grå.

Jenny Warsen
Reply to  Sandra
9 år sedan

Grå tror jag att det är? Den är mest silvrig iallafall.

Nästa inlägg

Medan pizzadegen är på jäsning

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x