Provsmakning

Nu kommer resultatet 🙂  För vi provsmakade de olika chilisåserna från heinz när mamma var här . Och då lagade vi denna kryddiga kycklingrätten som ni hittar här som blev mycket uppskattad.

Kryddig bulgur med marinerad kyckling, med ett par droppar extra av chilisåsen ”Chipotle & Garlic”

Lite kort om de olika såserna och vad vi tyckte.

Yellow Habanero (styrka: mycket het) är den hetaste av såserna i serien. Den har fått sin hetta från den klockformade Habanero-frukten som av många anses vara världens starkaste chilisort. Såsen är också aningen söt för att balansera den brännande hettan.
Så här tyckte vi : Väldigt mycket styrka och passar nog perfekt i de skaldjursförätter som jag brukar göra. Eller som en smaksättare i melonsallad.

Green Jalapeño (styrka: het) har fått sin smak från jalapeño som ”omogen” är grön till färgen. Såsen är syrlig och passar bra att stänka över sallader och pizza eller hotta upp en salsa med.
Så här tyckte vi : God och smakrik som även denna kan komma att användas i sommarens grillmarinader.

Chipotle & Garlic (styrka: medium) är baserad på chipotle, en torkad rökt chili som är mycket populär i mexikansk matlagning. Såsen är rökig och har smak av vitlök. Den passar utmärkt att använda i marinad eller addera i färsen för mer sting i hamburgarna.
Så här tyckte vi :  Favoriten, god till det mesta ! 🙂

Provsmakning isamarbete med Heinz

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Hu! Hetta är verkligen inget för mig, är en riktig mes på den fronten! Tur att vi alla är olika! Det ser ju faktiskt riktigt gott ut!

jennysmatblogg
Reply to  Anna/Frostrosor
11 år sedan

Ja alla är vi olika. Jag vill gärna ha så starkt så jag nästan svettas 🙂

Nästa inlägg

Mer gott till grillen

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x