Kyckling i godaste såsen

Kyckling i godaste såsen, och sedan kan man servera vad man själv tycker är godast till. Ris, pasta, cous cous, kokta grönsaker- här fick Nomi välja. Och då blev det kokt potatis – jag tror att hon skulle kunna äta det varje dag utan att tröttna.

Det här behöver du :
Potatis
900 gram kyckling
smör
2 dl vatten
2 dl creme fraiche
1 msk rödvinbärsgele
1 1/2 msk kinesisk soya
1 tärning hönsbuljong
salt och peppar
maizena

Gör så här :

Skala och koka potatisen.
Skär kycklingfileerna i lagom stora bitar. Smör stk i en varm panna , salta och peppra.
När kycklingen är genomstekt , rör ner vatten , creme fraiche, soya , buljongtärning och låt sjuda upp. Låt sjuda i fem minuter, önskar man tjockare sås går det bra att reda av med maizena. Smaka av såsen med salt, peppar och 1 msk vinbärsgele.

Smaklig måltid.

1

2 responses to “Kyckling i godaste såsen

  1. Åsa skriver:

    Bästa bloggen! Tack.

  2. linus skriver:

    De här är en jätte bra blogg som man får många mattips på å dom är jätte goda 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *