Glimt från köksfönstret

 

Godmorgon min vän!

Jag och Molly tassade upp tidigt idag för en morgonpromenad, annars brukar hon numera vara en sjusovare! Men då passar jag på att sätta mig en stund i lugn och ro nu framför dator med en kopp kaffe- och kikar förbi bloggen innan det är dags att väcka resten av familjen och plocka fram frukosten.

Tog ett par bilder på nya grönväxterna  i köksfönstret


Om den ”nya” vågen jag hittade på blocket – tycker den är så himla fin i sin turkosa ton.

 Lindells våg i prima skick ( fungerar to.m fortfarande )

På återseende !

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
11 år sedan

Åhh vilken fin våg! Ett verkligt fynd.

Ha en fin dag
/Lena

Ann-Sofie
11 år sedan

Godmorgon! Jättefint bord, passar superfint hemma hos er.
Skickar en extra kram och tanke till er idag, kram

al68
11 år sedan

En extra kram till dig idag,tänker på dig och din syster med familjer idag. Kram kram ❤❤❤

Annika
11 år sedan

Du har det vackraste huset jag sett. Visa gärna mer.
Kram 🙂

11 år sedan

Hääärliga bilder ❗

11 år sedan

Vad heter växten?

Linda
11 år sedan

Stopp där!!? Är du alltid så morgonpigg som du låter? Hur dags lägger du dig på kvällarna egentligen? Önskar att jag också hade ork att gå upp så tidigt. Fast med en ettåring + bebis i magen kanske man inte har riktigt samma energi 😛 är du morgon eller kvällsmänniska? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Faktiskt inte alls speciellt morgonpigg.
Men på vardagarna måste jag upp vid halvsju, men igår väckt Molly mig tidigare och ville går ut på morgonpromenix- och då är det bara att masa sig upp.
🙂 Går sällan och lägger mig innan elva på vardagarna.

Nästa inlägg

Halv åtta hos mej

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x