Vita trälådor

Hej svejs igen.
Tänkte visa lite av bilderna jag varit runt och fotat – och dessa trälådor köpte jag till köket först, tänkte ha köksredskap i dem och lite annan förvaring. Men sen när jag kom hem med dem så tyckte jag att de blev snyggare som blomkrukor- så nu står de i glasverandan istället.

Här hamnade de nu istället.

Lite snabblunch ( korv med bröd ) sen ska jag åka  och hämta ett bord som jag fyndat på blocket jag är så nöjd…. har letat jättelänge.  Ni får se mera av det sen, den ska slipas och målas innan den är klar.

Hej på en stund

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
annica
11 år sedan

Åh så fina!! Vad fint det blev. Kan man få veta vart du inhandlat dessa lådor? Trevlig lördag på dig!!

Annica

jennysmatblogg
Reply to  annica
11 år sedan

Visst är de fina Annica 🙂
Jag köpte dem på gekås.
Trevlig helg.

Kram

sanna
11 år sedan

Jag ska ha gäster ikväll har plockat ihop av dina recept så det lär bli spännande..:)

jennysmatblogg
Reply to  sanna
11 år sedan

Vad ska ni laga för något?
Och hoppas ni gillar de recepten ni ska pröva:-)

11 år sedan

Lådorna finns även på Dollarstore 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Therése
11 år sedan

jaha – vad bra. Men vad är dollarstore för något? Aldrig hört talas om 🙂

Sanna
11 år sedan

Jag gjorde marinerad ytterfile med smördegsrullarna och vit kkladdkaka väldigt uppskattat :-))

Nästa inlägg

Tappar tänder

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x