Vit kladdkaka och hur hittade du hit ?

Välkommen fredag – nu är snart helgen här!

och jag har suttit och bläddrat igenom arkivet här på bloggen, det är lite roligt att upptäcka recept som man inte bakat på länge. Och även se hur man fotograferade för ett par- tre år sedan …. Detta receptet jag tänkte skriva om idag känns som om det var hundra år sedan jag prövade fram 🙂 Hehe, nästan iallafall – och på den tiden bloggade jag på ”Pernillas Värld”. Jag tror att jag har en del som följt med mig sedan dess…. Men jag skulle vilja veta hur just du hittade hit ?

Kan du inte berätta med en rad eller två i kommentarsfältet.  Det skulle vara roligt att veta.

Kanske något till fredagsmyset framför tv:n –
en vit kladdkaka på digestivbotten

Digestivbotten:
100 gram smält smör
14-15 krossade digestivkex

Vit kladdkaka
100 gram Smör
200 gram vit blockchoklad
2 msk vaniljsocker
1/2 dl strösocker
1 1/2 dl vetemjöl
1 kryddmått salt
3 ägg
3 msk sirap
Ströbröd och smör till formen

Kiwikompott:
6 kiwi
3 msk strösocker

Serveringstips:
Kiwikompott och vispad grädde

Gör så här : 
Ställ ugnen på 175 grader,
Smält smöret och rör i hop med de krossade digestivkexen. Bred ut i en smord rund ugnssäker form (ca 22-25 cm diameter) Ställ svalt medan du rör ihop kladdkakan.

Blanda de torra ingredienserna, medan du smälter blockchokladen i en annan skål över ett vattenbad, rör i smöret som du också smält bland chokladen och sedan även äggen och sirap.Denna blandningen rör du sedan ner bland de torra ingredienserna. Sedan häller du upp smeten över den kylskåpskalla digestivbotten.Ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter.  Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering 🙂

Då kan du under tiden göra kiwikompotten, skala och skiva ner kiwin i en kastrull, den vita stammen i mitten på kiwin
används inte i kompotten, blanda ihop med 3 msk socker, omröres under uppvärmning. Mixa den till en slät sås, sila bort överdriven vätska.

Klar att serveras, med kiwikompott och vispad grädde.

0
Prenumerera
Notis om

134 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Jag skulle vilja ha tips på hur du smälter vit choklas så att det inte blir grynigt!
Tack för en trevlig blogg

jennysmatblogg
Reply to  anka73
11 år sedan

Jag brukar smälta chokladen på riktigt svag värme och röra under tiden. Nu har jag även fått koll på min micro- och då brukar jag smälta där också på svagaste styrkan.
Ha inte för varmt blir väl mitt tips 🙂

Marie
11 år sedan

Hittade din blogg i höstas strax innan jul. Jag letade efter ett recept på fudge tror jag. Då var du fortfarande kvar på Pernillas Värld. Sedan dess har jag följt dig och vill tacka dig för din fina blogg. Jag har fått mycket inspiration och tips både i recepten och inredningstipsen, till hela familjens glädje främst genom all den goda glassen och scones till frukost. Kram och ha en fin fredag, trots regnet.

jennysmatblogg
Reply to  Marie
11 år sedan

Kul att du hittat hit. Då menar du nog förr förra julen 🙂 Förra julen var jag på ” Min bebis” -bloggportal.
Kram

Erika GBG
11 år sedan

Jodå, det stämmer… Är med sedan du var med hos Pernilla W! Tycker du har underbara bilder!!! Därför är det svårare att motstå nu när bikinisäsongen är på ingång… 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Erika GBG
11 år sedan

Tack Erika – men tittar man på bilden här på kladdkakan så hoppas jag att jag blivit en bättre fotograf 🙂 he he

11 år sedan

Jag har följt dig sedan första dagen på Pernillas värld, och jag har alltid älskat dina recept å dina inredningsinlägg å så har jag följt dig vidare varje gång du flyttat på dig…. 🙂
Kanon sida med enkla å goda recept .. 🙂
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Annika
11 år sedan

Kul Annika.
Ja, jag gillar när det är enkelt. Sen kan man lägga till eller ta bort ingredienser så att det passar alla.
kram

muppla
11 år sedan

Fick upp ögonen för din blogg i somras, då jag av en slump hamnade på din Facebook-sida. Tycker väldigt mycket om bloggen, både när det gäller recept och inredningsdelarna. Fina bilder också 🙂

jennysmatblogg
Reply to  muppla
11 år sedan

Kul att veta hur ni hittade hit. 🙂

Jenny
11 år sedan

Jag hittade till dig på Pernillas sida och har följt dig sen dess. Har provat flera av dina recept.

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
11 år sedan

Roligt med sådanan läsare som varit med sedan länge 🙂
undrar just om det är någon som följt mig sedan innan flytten till Pernillas Värld. 🙂

Lisa
11 år sedan

Fick tips av en kompis och följer nu din blogg och tipsar vidare till andra. Gillar dina recept jättemycket!

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
11 år sedan

Å vad roligt att höra 🙂

Rebecca
11 år sedan

hmm jag har för mig att det var en liten grej i Lantliv om bloggen, och det var då jag fick upp ögonen för den! Underbar inspiration du ger,och bra uppdatering.Fortsätt i samma stil!

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
11 år sedan

Ja just det ja- det var nog för 1 1/2 år sedan. Jättekul – gillar tidningen mycket! 🙂

Anna
11 år sedan

Jag hittade till dig genom kryddburken (som är en av mina favoritbloggar!) när ni utmanade varandra. Så jag har inte följt dig så länge…

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Anna : Det är en av mina favoritbloggar med. Hon är duktig hon.
kram

Viola i S-tuna
11 år sedan

Varit med ända sedan du var på Pernilla W´s blogg – gjort massor av dina recept och har fått många favoriter 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Viola i S-tuna
11 år sedan

Du har alltid varit flitig på att kommentera Viola – det uppskattas.
kram

Ullis
11 år sedan

Hittade dig på Pernilla´s sida och har följt dig sedan dess. Även min 16-åriga dotter som älskar att baka o laga mat följer dig, och har många gånger gjort dina recept. Mums! Eftersom både hon jag älskar inredning så bjuds vi ju även på underbara bilder från ert vackra hus.
Så vi lär följa dig länge än:) Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Ullis
11 år sedan

Vad roligt Ullis- ni är så välkomna att stanna här på bloggen 😀

Julia
11 år sedan

Oj, jag kommer knappt ihåg hur jag hittade hit 🙂 Tror det var att jag antingen googlade ett recept (har för mig lasagne) och då hittade hit, eller om det var någon annan blogg som länkade till dig. Men har för mig att det var i samband med lasagne 😉
God kladdkakan ser ut!

jennysmatblogg
Reply to  Julia
11 år sedan

Kul! Jag har sett att många hittar hit via just lasagne och köttbullar via google 🙂

Frida
11 år sedan

Hittade hit för ett litet tag sedan, har följt Hannahs blogg ganska länge och mest ”strökollat” på de andra bloggarna här. Fick höra att du också bor i Växjö och blev då mer intresserad av att följa dig eftersom jag också bor i samma lilla fina stad 🙂 Gillar också matlagning/bakning och har redan provat ett par resept – kladdkakan MÅSTE jag ju bara testa!! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Frida
11 år sedan

Vad roligt att du också bor i växjö- jag är ju dock från Öland från början, men har bott här i växjö-trakten i snart 9 år ! 🙂
Vit kladdkaka är riktigt gott 🙂
Kram

Ann-Sofie
11 år sedan

Godmorgon fredag!
Jag hittade dig hos Pernilla och följde lixom med över hit 🙂
Vit kladdkaka är gott, om än lite väl sött ibland kan jag tycka!
Ha en go fredag, kramen

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Sofie
11 år sedan

Ann- Sofie : jag kan hålla med om att det blir sött. Så gärna lite grädde och sura bär , så att man får lite balans på det tycker jag.
Om jag hade bakat en kladdkaka idag på digestivbotten så hade jag nog valt att göra en kladdkaka på mörkchoklad.

Tack det samma. Kram

11 år sedan

Vet inte heller hur länge jag läst din blogg men ett bra tag i alla fall. Tror jag hittade till din blogg av en slump sen fastnade jag. Du bjuder på så härliga bilder och bra recept massa inspiration helt enkelt!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
11 år sedan

Kul att du trivs Jenny ! 🙂
Trevlig helg.

Kram

Dragica
11 år sedan

Hej!
Jag hittade dig först när du kom till Femme! Har hittat massor med gott som jag har bakat och lagat. Har fortfarande Mug Caken i rockärmen, blir aldrig av att jag tillagar den kanske kanske i helgen.

jennysmatblogg
Reply to  Dragica
11 år sedan

Det gör du rätt i Dragica – Mug caken är jättegod- ha inte inne den för länge i micron bara. 🙂

Malin
11 år sedan

Jag tittade på vilka min syrra följer på Instagram och började följa dig där och nu även här:)Jättekul!

jennysmatblogg
Reply to  Malin
11 år sedan

Instagram är allt bra tycker jag 🙂

11 år sedan

Såg smarrigt ut det där 🙂

Jag hittade hit när jag googlade på matbloggar, och jag kan säga att din blogg är den enda matblogg jag följer regelbundet; just för att du har kombinationen goda, men oftast enkla recept. Matlagning ska inte vara för krånglig tycker jag 😉 Sen så gillar jag att du blandar upp med lite annat i bloggen oxå, såsom inredning tex 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Anna : Vilket smicker <3 <3
Kram

Jannica
11 år sedan

Hittade dig via Pernillas sida ….. Har använt många av dina fantastiska recept 🙂 Ha en go helg !

jennysmatblogg
Reply to  Jannica
11 år sedan

Roligt att så många har hängt med sedan Pernilla tiden- men undrar om det är någon som följt med även sen innan Pernilla.
🙂 Hade varit kul att veta.

Lise
11 år sedan

Blev tipsad av en manlig vän som bakar mycket…Jättefin blogg! Har följt dig ett par år nu! Trevlig helg <3

jennysmatblogg
Reply to  Lise
11 år sedan

Roligt att det är både män & kvinnor som uppskattar bloggen ! 🙂

Tanja
11 år sedan

Hej Hittades hit när jag googlade efter nutella bullar, följer sedan dess din fina blogg dagligen.

11 år sedan

Låter helt ljuvligt gott! Ja, hittade dig via Pernillas blogg! Kram

Elle
11 år sedan

Fastnade för din blogg när du var hos Pernilla, och i dag följer jag nästan bara din blogg, tycker den har precis allt det jag gillar, massor med goda recept och även supermysiga inredningstips 🙂 En del bloggar heter matbloggar men sedan ledsnar man när det mest blir en familjedagbok, med tips på barnkläder-barnens hobby,sjuka barn, nöjen. Mat/bak recepten är som bortblåsta… Tack för en jättemysig blogg :)Du ger mig så mycket inspiration både i matlagning/bakning och att fixa och piffa i hemmet:)
Ha´en mysig helg. Här i Kalmar är det också regn och grått… 🙁

jennysmatblogg
Reply to  Elle
11 år sedan

Vad glad jag blir att du gillar bloggen! 🙂
Och så håller vi tummarna för bättre väder imorgon – då ska jag faktiskt åka till kalmar och hämta ett bord jag fyndat på blocket. Ska måla och fixa iordning det nästa vecka. .
Mer om det senare 🙂

Lena
11 år sedan

Hittat dig på Femme där jag gärna kollar runt bland alla duktiga bloggare. Fortsätt som du gör och kom med läcka recept samt inredningsbilder. Har, som någon tidigare skrev, också tröttnat på andra bloggare där det mer övergått till familjdagbok. Kram och fortsätt så här! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Roligt med några nya läsare också 🙂
Hooppas ni även kommer trivas!

helenaan
11 år sedan

Hej! Jag började följa din blogg via Femme. Som många andra har skrivit så tycker jag att du har en toppenblogg, med mycket recept och inredning – som är det jag tycker är roligast att läsa om 🙂 dessutom är det så kul att se hur andra bor tycker jag, och ni har verkligen ett jättefint hem! Kram

jennysmatblogg
Reply to  helenaan
11 år sedan

Jag tycker också det är roligt att se hur andra bor. Kollar alltid in alla nya hus på hemnet 🙂
Många har så fint, och man blir så inspirerad.

Kram

Elin
11 år sedan

Hittade dig på Minbebis, följer dig varje dag för att få inspiration tll god mat och för att få se vackra bilder. Läser din blogg för att du gör mat som alla kan göra, du krånglar inte till det utan det är vanlig husmankost när den är som bäst! Alla vackra bilder gör även att maten ser extra god ut 🙂 Farligt med alla goda desserter och bakverk du gör 😉

jennysmatblogg
Reply to  Elin
11 år sedan

Vad roligt Elin att du följde med även hit! 🙂
Och jag är som du – gillar lättlagade recept med ingredienser som man vet vad man kan köpa och hitta i butik.

Kram

Maria
11 år sedan

Du dök upp på Pernillas Värld och sen dess har jag följt dig, och följt med dig via olika portaler.
Vill tipsa om citronkladdkaka – supersmarrig. Finns t ex här: http://www.recepten.se/recept/citronkladdkaka.html

jennysmatblogg
Reply to  Maria
11 år sedan

🙂 Jag har bakat någon kladdkaka med citron , ska se om jag kan hitta den bland tidigare recept.

Ingela
11 år sedan

Jag hittade dig via Pernillas blogg, har testat några av dina recept, bla kräftsoppan du gör, mycket god! Denna har jag testat men hade tyvärr inge glass eller grädde till, så måste nog testa igen! Kanske havrekex funkar i botten istället, trevlig helg!!

jennysmatblogg
Reply to  Ingela
11 år sedan

Du brukar vara duktig på att kommentera, så dej känner jag ju igen.
Kram

Jennie Nilsson
11 år sedan

Kollade runt bland olika matrecep och så kom du upp, sedan dess så är jag fast i dina recept samt inredning.
Riktigt härlig blogg.
Mvh Jennie Nilsson

jennysmatblogg
Reply to  Jennie Nilsson
11 år sedan

Aha- kanske på hittarecept.se ? då kanske.
Kul att du gilla bloggen.

11 år sedan

Om jag inte missminner mig så Googlade jag runt efter recept, hamnade på din blogg & gillade innehållet, sparade dig som favorit så jag alltid har tillgång till dina recept samt började följa dig på Facebook & även instagram när du skaffade dig det 🙂 alltid kul med ny inspiration 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Micaela
11 år sedan

Just det, nu kan man följa bloggen lite överallt.
Roligt att du återkommer! 🙂

Emma
11 år sedan

Hej och god fredag!
Jag hittade dig när jag läste Pernillas blogg för några år sen. Sen dess har jag hängt kvar:) Det är bara dig och en blogg till som jag följer dagligen!

//Emma

jennysmatblogg
Reply to  Emma
11 år sedan

Vad glad jag blir att höra att ni har hängt med så länge! 🙂 Flera år, det är lite tufft.
kram

jennifer
11 år sedan

hej, låter super gott älskar vit choklad så denna ska lätt provas 😉 jag fick tips om din blogg genom min syster som hittat dig på något sät 😛 ett år sen och jag har följt dig sen dess..får såå mycket inspiration så tack för det! 🙂

/jennifer

jennysmatblogg
Reply to  jennifer
11 år sedan

Härligt att höra att både du och syrran gillar bloggen:-)
Kladdkakan är smaskig, och söt som socker. så glöm inte att ha lite sura bär till ( typ hallon eller kiwi ) annars kan den bli lite väl söt.
Kram

Åsa
11 år sedan

Hej och trevlig fredag sötaste jenny.
Jag har följt dej sedan start. Innan du började hos Pernilla. Jag gillar allt, mat , bakning, familjeliv, inredning och att du verkar vara en underbar vän, mamma och människa.
Keep up the good work.

Kramar från Åsa ps. Bor oxå i Växjö.

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Hej Åsa, Dej känner jag igen, eftersom du kommenterar mycket. ( det uppskattas )
Kul – och extra roligt att någon hittade hit redan innan bloggen blev stor.

Kram

Jessica Nilsson
11 år sedan

Hej!

jag hittade till dig genom att jag sökte efter något specifikt på google (kommer inte ihåg vad) och hittade till dig. Det var precis innan du gick över till Femme.
Jag är så glad att jag hittade till dig för jag har hittat såååå mycket goda recept (senast igår då vi åt lasagne) på både mat och bak. Vi har ett 10-års kalas som snart ska skrida till verket och då gick jag häromdagen in till dig för att få inspiritation till bak. Jag hittade massor alternativ som jag och dottern ska gå igenom.
Det jag gillar mest med din blogg är sättet du skriver på. Det är enkelt men väldigt innehållsrikt. Tycker inte det är någon idé att googla på en del saker längre, det mesta hittar man hos dig.

Önskar en riktigt trevlig helg!

Må gott!

/Jessica

jennysmatblogg
Reply to  Jessica Nilsson
11 år sedan

Oj vilket underbart betyg!
Det gjorde min dag.
Kramar

Carola
11 år sedan

Hej,
det var när jag googlade efter en maträtt för ett bra tag sedan. Och har stannat sen dess. Besöker bloggen dagligen. Uppskattar dina recept på ”vanlig mat” för en familj. Oftast är man ju inte sugen på Nobelmiddag, utan uppskattar vanlig enkel mat.

jennysmatblogg
Reply to  Carola
11 år sedan

Carola, så tänker jag med.
Enkel mat med ingredienser man vet vad man hittar.

Anna-Lena
11 år sedan

Hittade dig hos Pernilla o har sedan hoppat med hit :))

jennysmatblogg
Reply to  Anna-Lena
11 år sedan

😀

al68
11 år sedan

Kom faktiskt inte ihåg men det var innan ”Pernilla tiden”, sökte väl på nått recept så kom jag till din fina blogg sen var jag fast. Fortsätt blogga som du gör, kanon blogg om du frågar mig. Kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Har du hängt med så länge?! Jättekul
Jag hade bara bloggat i tre – fyra veckor innan jag började på Pernillas värld.
Kul att du är en av de läsare som hängt med längst Anna-Lena.
kram

al68
Reply to  jennysmatblogg
11 år sedan

Kanske inte var så flitig att kommentera då, men det har jag blivit bättre på ; )
Du, Matplatsen och 56kilo är absolut dom bästa bloggarna.

Johanna
11 år sedan

Verkar vara ett mumsigt recept, testade ett annat recept på vit kladdkaka men det var lite tråkigt så jag ska prova det här istället:) Jag hittade t sidan när jag googlade efter matbloggar, din kom upp som första träff (med bloggadress på min bebis-sida). Har blivit kvar eftersom du har ett trevligt sätt att skriva, bra recept o att du är från Växjö (vilket jag också är, dock flyttade jag t Stockholm för många år sedan:)). Ha en bra dag! Kramar, Johanna.

jennysmatblogg
Reply to  Johanna
11 år sedan

Då har du också hängt med ett tag 🙂
Dock kommer jag inte från VÄxjö från början, medn har bott här i krokarna snart nio år nu

Kram

Louice O
11 år sedan

Hej Jenny!
Jag har följt dig sedan Pernillas Värld, då du la ut ett SUPERGOTT recept på Fajitas-lasagne/Fajitasgratäng! Har sedan dess inte kunnat låta bli att titta till din blogg. Jag har dessutom blivit jätteduktig på att laga mat, enligt familjen.
Tack!Ha en trevlig helg! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Louice O
11 år sedan

Louise,
vad glad jag blir att höra det 🙂 Och den där Fajitaslasagnen var länge sen. Den måste jag nog ta och laga snart.
Kram och trevlig helg.

Johanna
11 år sedan

Hej, Hittade din blogg av en slump när jag sökte
efter ett recept på nätet. Har följt dig enda sen dess
och de va ett antal år sedan. Du ger mig verkligen
en massa inspiration.

Måste bara få fråga, tycker nämligen att jag känner
igen dig.. De är inte så att du bott i Tumba tidigare?

Med vänlig hälsning,
Johanna

jennysmatblogg
Reply to  Johanna
11 år sedan

Vad roligt att höra Johanna, glad jag blir.
Nej jag har aldrig bort i Tumba ( faktiskt aldrig varit där ) – man jag kanske har en dubbelgångare där då 🙂

Trevlig fredag 😀

11 år sedan

Jag fann dej på FB någon hade gillat å jag blev nyfiken

jennysmatblogg
Reply to  Gunilla Lundin
11 år sedan

Kul att läsa att ni är några stycken som hittat hit tack vare FB 🙂

Camme
11 år sedan

Hej!
Har följt dig sen du bloggade på Pernillas Värld och är inne på din blogg flera gånger om dagen.
Gillar din blogg skarpt och överger den aldrig.
Alla dina recept och bilder gör en så hungrig emellanåt, haha. 🙂
Du lägger ut det på ett så fint och proffsigt sätt.
Ha en fortsatt bra dag och trevlig helg.
Kram <3

jennysmatblogg
Reply to  Camme
11 år sedan

Värmer verkligen att höra att du följt bloggen så länge , och fortfarande gillar den!
Jätteroligt att höra.

Kram <3

Mira
11 år sedan

Jag är rätt så vilsen av mig så jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade dig. Men tror att jag har hängt hos dig i ca 2 år 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Mira
11 år sedan

Ja, men två år är rätt lång tid! 😀
Kul att du trivs

Kram 🙂

Ida
11 år sedan

Tjingeling!
Jag har hängt med sen du började på Pernillas värld! Jag är inne och läser varje dag och bakar jätteofta
efter dina recept! Tyvärr är jag urdålig på att lämna en kommentar…sorry för det.
Ha en skön helg!

jennysmatblogg
Reply to  Ida
11 år sedan

Kul att du kommenterar nu 🙂
Jag lovar, det är mycket rolgare att blogga ofta när man ser lite avtryck bland kommentarerna.

Kram

Helena
11 år sedan

Mums, den där ser så god ut att det vattnas i munnen på mig! Men mitt fredagsmys ikväll blir en liter iskall god MJÖLK! Jag dricker mjölk som en kalv brukar folk säga :p Men någon helg ska jag testa baka denna 🙂

Jag har läst Matplatsen ett tag och sen när de bytte till femme så började jag kika på andra bloggar som låg på denna portal och fann då 3 nya bloggar jag fastnade för och en av dom var dina 😀

jennysmatblogg
Reply to  Helena
11 år sedan

Kul att dy hittade mig i och med bloggflytten då.
Hoppas du ska trivas även i fortsättningen 🙂

Men mjölk ? ! ha ha… Det kan jag bara dricka när jag äter bullar eller äter kroppkakor!
Kram

petra nilsson
11 år sedan

Har följt både Pernilla W och Hannah länge och hittade dig på det sättet. Tack för en bra blogg! Kram

jennysmatblogg
Reply to  petra nilsson
11 år sedan

😀 😀

Camilla
11 år sedan

Jag är helt ny här. Jag googlade matblogg o vips hittade jag hit. Detta är andra gången jag besöker din sida men definitivt inte den sista 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Camilla
11 år sedan

Roligt med lite nytt folk till bloggen också såklart! 🙂
Välkommen åter.

Sanna
11 år sedan

Jag har följt din blogg start vill jag minnas. Älskar”t

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
11 år sedan

<3 <3

Natalie Haglund
11 år sedan

Hej Jenny,

Hittade din blogg första gången tror jag när du bloggade hos Pernilla, men jag vart inte superförtjust direkt.
Tittade in då och då.. men din blogg liksom växte och nu tycker jag att du är en av de bästa, topp 3!

Undrar hur det blev i tvättstugan som ni renoverade?! (hoppas på foton) 🙂

Trevlig helg!

jennysmatblogg
Reply to  Natalie Haglund
11 år sedan

Men åh, vad roligt att höra 🙂

Kram och trevlig helg.

Ska se om jag kan fota lite bilder på tvättstugan i helgen.

anonym
11 år sedan

Jag sökte på hemgjorda chips och då såg jag dina och jag tyckte dom såg goda ut:-)

jennysmatblogg
Reply to  anonym
11 år sedan

Kul, det var länge sedan jag gjorde de där hemmagjorda chipsen. Snart dags igen tror jag.

Nästa inlägg

Lite bilder

134
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x