Vårfärger

Godmorgon Onsdag!

Igår vart det föräldrarmöte och föresläsning på kvällen &  innan  dess bakade vi bullar på 1,5 liter mjölk (= väldigt många bullar ) – både vanilj och kanel testade ett nytt recept som helt klart blev ett nytt favorit recept. Så  nu har vi hela frysen fylld med fikabröd – gott att ha hemma om man får oväntat besök.

Hittade lite söta servetter på IKEA  – blandannat dessa pastell:iga med  fina matchande sugrör , tänkte att de kunde passa till sommarens saft- och bullkalas.

Servetter är nog något man inte kan ha för mycket av. 

Hoppas du fått en riktigt fin start på din onsdag.
Kram

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Underbara färger! Pigg och glad man blir.

jennysmatblogg
Reply to  Katrin - therawfoodsisters.com
11 år sedan

Visst blir man 🙂

al68
11 år sedan

Härligt med lite färg, nu vill man bara fixa inför våren. I helgen skall jag städa altanen och plantera lite blommor ute. Håller med dig, servetter kan man inte få för mycket av, älskar att duka fint även till vardags, det är minst lika viktigt. Ha en underbar dag, min började kl 07.00 på gymmet och avslutar med ett restaurangbesök med jobbarkompisarna, helt OK ; )

Kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Låter som en riktigt härlig dag 😀

Åsa
11 år sedan

Oj vad jag blev sugen på bullar nu! Får man lov att fråga vad du jobbar med? Har du eget företag inom något eller är du föräldraledig? Hur hinner du med så mycket hemma med baka, frukträd etc.? OBS! Jag menar absolut inget negativt!! Jag är bara nyfiken!

Ha en fin dag och ät många bullar! 🙂

11 år sedan

Jag älskar att köpa nya servetter! 🙂 Konstigt nog så håller sambon inte alls med om att man inte kan få för många av dem! 😉

http://www.catteninadesign.se

Mamma Sofi
11 år sedan

Som sagt, servetter kan man aldrig ha för många av.
Och vad fina färger på dom å sugrören.

Nästa inlägg

Nytt till gästrummet

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x