Nyheter

God kväll och hoppas att eran helg har startat bra.

Idag har det städats och donats – hela huset luktar ajax. Och mina fönster är helt skinande rena, ska berätta mer om mina husmorstips till fönsterputsning senare. Blev nästan förvånad så rena och skinande de blev. . . . Och ni som följt bloggen länge vet att jag letat efter bästa putsafönster tipset.  Ja, sen passade vi på att handla inför helgen – och vi  hittade lite nyheter i snacks-hyllan när jag var på mataffären – lite nya ostbågar med ”prästost-smak ” .

Så jag var ju tvungen att köpa en påse….Har du smakat, tycker du att de är de goda ?

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulle
11 år sedan

Nej har ej provat.. Lär nog göra det för de lät gott:) undrar om du har varit på Kanarieöarna i april månad? Va vädret bra då isåfall? Kram

jennysmatblogg
Reply to  Ulle
11 år sedan

jag har varit kanarieöarna i september / oktober bara.
Men vill du ha solsäkert- och inte resa så långt så är det nog Egypten som rekomenderas.

Sofia
11 år sedan

Hej där!! Eftersom jag älskar ostbågar i dess alla former, så då har jag smakat dessa. Är inte mina favoriter, men slinker ned utan större probelm. Det där med att få sina fönster rena, är inte helt enkelt. Men använder något så enkelt som Yes diskmedel och fönstertrasa. Ha en trevlig helg med familjen!! Kram

Aysel
11 år sedan

Åhh hoppas du berättar idag hur du gjorde rent fönstret? Tänkte fixa rent i helgen..
Brukar ta vatten i en bunk och lite yes i sen trasa efter de brukar jag ta tidning och hälla lite turkisk hand sprit blir rent. Hahaa..
Men du har kanske ngt bättre..
Tack!
Juste gillar din blogg!

11 år sedan

Ja! Har smakat dessa och tycker faktiskt att detta är de godaste ostbågarna! Glatt överraskad! Det enda jobbiga i kråksången är att min man hatar ostbågar, så jag får snällt be om lov innan jag köper mig en påse 🙂

11 år sedan

Åh dessa är jätte goda 🙂

11 år sedan

Vad dom goda?
Jag älskar ost 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Cissile
11 år sedan

Jo jag tyckte nog att de var goda 🙂 Men det luktar ju prutt.

11 år sedan

Superbra tips till fönsterputsningen! Ska verkligen testas när det är dax att putsa inglasningen av balkongen =O

11 år sedan

Hej Jenny!!
Vore kul med en ny tävling med samma upplägg som pizzatävlingen.. 🙂 va dom goda de nya ostbågarna… Vet ju att du gillar lakrits i choklad…den nya marabou black e ju för gooo..
Gjorde Bagels idag… det måste du bara prova… gudomligt till frukost..
Kram C http://www.jordgubbolime.blogg.se

Nästa inlägg

Blå pärlhyacint

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x