Packar och önskar boktips

God morgon !
Det här kalla vädret tycks håll i sig, det t.om snöar här i småland idag.  Så jag började tvätta och packa lite inför resan.  Sandalerna köpte jag & Thelma i Thailand för ett par tior det är ju grymt billigt att handla där.  Och nu när vi handlade Melvins igår så är sandalerna klara och strukna från listan.   Jag hade tänkt att ta med mig tre pocker – men bara köpt två . Någon som har något bra tips på läsvärd bok ?!

Ett par pocket har jag redan klara som ska packas ner, lättsamma och förhoppningsvis roliga pocket böcker

 

0
Prenumerera
Notis om

27 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
carina
11 år sedan

Men åååå så fantastiskt att få packa till en resa till värmen,inte nååååå avis 😉
Katerina Janouch serie om cecilia Lund tycker jag är så bra,första boken heter Bedragen.

Karin
11 år sedan

Skönt att komma iväg till värmen!
Jag läser för tillfället Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon. Gillar den mycket.

jennysmatblogg
Reply to  Karin
11 år sedan

Karin – jag har läst den och uppföljaren till den. De är bara sååå bra.
Helt min bok-stil i semestertider 😀

Linda
11 år sedan

Härligt för Er med semester : )) Insämmer med kommentaren ovan ang boktips. Böckerna om barnmorskan Cecilia Lund är kanonbra o lättlästa! Många, i princip alla har ju läst femtio nyanser av honom osv…ska vara spännande 😉 (tantsnusk på hög å sägs det…har ej läst dem ännu) Trevlig resa : ))

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Hej Linda !
Jag har inte heller läst 50 nyanser- böckerna än, men det måste jag nog snart 🙂
Den andra boken har jag int hört talas om ? Vem är det som skrivit den ?

al68
11 år sedan

Har du inte läst Kepler, så tycker jag att du skall göra det. Johan Theorins alla böcker är kanon. Denise Rudberg med, där finns hur många som helst. Kan nog komma på massa men detta hjälper dig säkert lite. När åker ni? Kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Vi flyger från stockholm på fredag ( tidigt som tusan) – Så vi kör uppåt imorgon.
Jag har läst Kepler – spännnade och otäcka. Men de två andra författarna har jag inte hört talas om ? Är det deckare…

Jag tänkte mig något lättsammare / Gladare under semestern 😀
Kram

al68
Reply to  jennysmatblogg
11 år sedan

Då skall du helt klart ta Denise Rudberg, verkligen skit bra alla!

annette
11 år sedan

Hej, Vad underbart med semeester! Kan verkligen rekommendera 50 nyanser böckerna, visst det är mycket sex men också en underbar historia! Jag dissade böckerna först men en kollega sålde in dom hos mig. Och jag fastnade totalt! Ett tips tar du med dig dom så måste du ha tillgång till 2;an direkt efter 1:an.
Gillar din blogg jättemycket, har gjort en hel del recept som varit kanon! Detta är dock första gången som jag kommenterar!

jennysmatblogg
Reply to  annette
11 år sedan

Annette : Roligt att du kommentarar tycker jag ! 😀
Jag ska absolut läsa alla grey-böckerna. Tack för tipset och vad kul att höra att du gillar bloggen.

Lena
11 år sedan

Vilken härlig känsla att få packa och planera inför semesterresa! 🙂
En bok jag varmt rekommenderar är ”Innan floden tar oss” av Helena Thorfinn. Jag köpte den på måfå (den låg 2:a på topplistan efter en viss mr Grey… hehe) för några månader sedan och började slöläsa, blev fast på nolltid. Det är ingen humoristisk bok, den är både varm i hjärtat,klump i magen, arg men man får le lite och man vill bara veta mer när boken är slut. Du MÅSTE bara läsa den. Boken har redan gått som en löpeld bland vänner och bekanta och alla som läst den hittills har plöjt igenom den från pärm till pärm.
Ha en riktigt härlig semester!!

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Tack för tipset Lena !
Den ska jag hålla utkik efter

Helene
11 år sedan

Vad härligt med semester och värme:-) Jag tycker Denise Rudbergs alla böcker är perfekt läsning på semestern. Har du inte läst dom så börja med Väninnan man sträckläser den.
Önskar dig en underbar resa! Kram Helene

jennysmatblogg
Reply to  Helene
11 år sedan

Tack – det här låter som en semester bok 😀

11 år sedan

Jag har boktips men det beror på om vi har samma smak? 😉
Jag gillar deckare!

Skönt att åka ifrån detta vinterland ett tag 🙂
Trevlig Resa!

jennysmatblogg
Reply to  Cissi
11 år sedan

Cissi : jag läser gärna deckare . Men inte när jag är på semster.
Då blir det att jag bara läser korta stunder ( mellan mat, bad och mat ) och då blir det inte lika lätt att följa handlingen tycker jag .

Karro
11 år sedan

Johan Theorin – jag kan inte få nog!
han har skrivit flera som utspelar sig på öland vilket ja tycker gör d ännu roligare..
hans böcker är grymt bra -inte bara själva handlingen utan hans sätt att skriva. hårresande !

måns kallentoft är ju även han en otrolig förföttare.

jag läser mest deckare o sånt.. men emellan varven krävs en feel good! såg att någon skrivit rudberg – hon är ju underbar!

hoppas du hittar en sista bok till packningen! och ha en härlig resa!

11 år sedan

Skönt med lite semester! Jag kom just hem från Thailand där jag plöjde Keplers samtliga deckare på stranden. Bästa boktipset! Ha det så skönt 🙂

Jenny
11 år sedan

Hej Jenny!!
Guuuud va härligt att åka iväg. Vi kom ju nyss hem från Thailand men vill gärna åka dit igen…snart!!
Jag hade med mig 5 böcker. En bok hette I niqab på Stureplan. Kommer inte ihåg vem som skrivit men den var väldigt bra. Camilla Läckbergs senaste Änglavakt var oxå super. Sträckläste den…
Mari Jungstedts böcker kan jag oxå rekommendera. Hoppas du hittar nån mer om inte annat så har du tips till efter resan oxå. Ha sååå jätteskönt!!!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
11 år sedan

Tack Jenny.
Jag läser massa av deckare- men när jag är på semester brukar jag vilja läsa lite ”roliga / glada” böcker 😀
Den första du nämnde sak jag köpa så fort jag kommer hem sen, den har jag aldrig hört talas om

Lotta
11 år sedan

Sandmannen av Lars Kepler, Jag lever, Pappa av Siri Sonstelie (om du vill gråta)

Linda
11 år sedan

Hej igen! Böckerna om Cecilia Lund (barnmorskan) är skrivna av Katena Janouch. Är som sagt lättlästa o lite spännande. Handlar om familj, relationer, barn o barnafödande. Sådant som ofta intresserar oss kvinnor 🙂 Ps jag har försökt att registrera mig så att jag tex kan svara på kommentarer osv, men lyckas ej! När jag fyllt i alla uppgifter samt bockat i att jag godkänner villkoren så är ej själva registreringsknappen markerad. Provat både på ipaden, bärbar samt stationär dator på jobbet…konstigt!!!

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Ska skicka vidare till teknikerna. Så får de kolla på det 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Linda, kan det vara så att du inte scrollat ner och läst villkoren?
Testa igen- det borde funka.

Kram

Jenny
11 år sedan

Hej igen!!
Var ju tvungen att kolla lite till böcker när jag kom hem. Boken jag nämnde först innan är skriven av Josefin Ahlström. Sen har jag 2 andra författare som är jag tycker om o den ena är Lisa Jewel. Hon skriver lite mer om kärlek o livet i allmänhet. Den andra är Jenny Leeb. En svensk författare. Hon har skrivit 3 böcker som jag gillar jättemycket. Sen måste du bara läsa Sofie Sarenbrant. Det är ju deckare men jag rekommenderar dem oxå varmt.
Så där, nu har du en hel del tips. Hoppas att du gillar nån av dem jag har tipsat om.
Glömde ju oxå innan att skriva att du skulle hälsa till Nomi. Hoppas allt är bra med henne o att hon trivs på sin nya förskola.
Ha det gott!!
Kram

Pernilla
11 år sedan

Ta med dig femtio nyanser av honom, bara måste läsas !

Anna
11 år sedan

Hej,

Jag kan tipsa om boken ”en man som heter Ove” av Fredrik Backman. Har precis läst den och tårarna har sprutat för att jag har skrattat så mycket 🙂 är i samma stuk som ”100-åringen som klev ut ur fönstret och försvann”. Om du inte läst den heller rekommenderas den varmt med 🙂

Nästa inlägg

Sandaler – check

27
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x