Vårjacka som väntar

Jag skulle ju visa vårjackan jag handlade för ett tag sen,
och jag var på jakt efter  en liten färgklick- så jag blev så glad när jag såg modellen i rött.

Men än så länge är det inte att tänka på vårjacka… Så den får vänta ett tag till i garderoben.

Jo jag fick ett par mail med samma fråga om jag är gravid. Nope- det stämmer inte. Antar att det kanske berodde på att jag visade att jag shoppat massa bebisprylar på instagram – men de var till lillasysters bebis. Är jag rund om magen beror det snarare på ett par kanelbullar för mycket 😉 Så nu har vi rett ut det,

Kram !

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
11 år sedan

Åh, vilken snygg jacka. Var har du köpt den? Vill ha!!!!!
Kram och tack för en toppenblogg, kul med så mycket nya recept hela tiden!

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Den kommer från Gekås.
I love it 😀

Heidi
11 år sedan

Din jacka var jättefin! Ha en bra kväll!

jennysmatblogg
Reply to  Heidi
11 år sedan

Tack söta 😀

Natalie Haglund
11 år sedan

Snygg jacka!!

Detta med att fråga om nån är gravid, det hajar jag inte de som är berörda av ev graviditet berättar man väl det för?! Annars hade du nog berättar för dina bloggläsare när du ev kände dig redo för det.

Tycker det är ohyfsat att fråga en sån fråga! Många har idag problem att bli gravida o när såna frågor dyker upp blir man bara mer ledsen!

jennysmatblogg
Reply to  Natalie Haglund
11 år sedan

Tack Natalie – men jag får nog skylla mig själv lite där;-) Det framgick inte först på instagram att jag shoppat till min systers bäbis – jag skrev att det var roligare att handla nu när man visste att det var en pojke. . . Det kan ju de som inte läser bloggen varje dag tolka som om det var jag som precis fått veta att vi väntar en bebispojke.
men som sagt så är inte fallet.

Jag är inte gravid 😀

Åsa
11 år sedan

Snyggo ! Och spinkis. Hur mkt väger du egentligen. och Hur kan man tro att du väntar barn? Du har en kropp som alla mammor drömmer om att ha 😉
Tack för att du bjuder på dej själv. Kramar till dej .

Ps snygg jacks. Köpt vart?

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Tack söta Åsa. Jag väger lagom mycket…. tycker det känns lite halvtrist att haka upp sig på siffror, men jag är normalviktig och trivs bra 😀
Jag har ingen bantningsblogg, utan än ät gott och må bra blogg 😉

Cecilia
11 år sedan

Ja, du tar i alla fall en ”dum” fråga på bästa sätt! Tack för din härliga självdistans! Tycker du verkar va’ en härlig och go tjej! Dessutom snygg och välklädd! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Cecilia
11 år sedan

Tack söta du 😀

Kram och trevlig helg !

11 år sedan

Gillar denna matblogg väldigt mycket. Ska kika in lite oftare och inspireras oftare 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Samantha
11 år sedan

Välkommen tillbaka – ofta 😀

lena
11 år sedan

Tyckte väl jag kände igen jackan, har ju själv köpt en fast blå!!
-18 grader i Ljungby idag så det blev vanliga vinterjackan.

Kram och trevlig helg.
/Lena

Mia
11 år sedan

Fin fin jacka! Vi hade -20 i morse..saknar förra veckans dripp och dropp från taken. Knepigt att frpga om någon är gravid. Säger som övriga kommentarer, du ser ju inte gravid ut för fem öre! Jag fick frågan då jag fött barn, efter fyra månader, om jag var gravid. Inte kul.. Du ser i alla fall smashing ut. Ha en fin SPA helg

Johan
11 år sedan

Kommentarerna kring graviditeten tror jag tyvärr bara grundar sig från avundsjuka personer.
Du ser helt perfekt ut om du frågar mej.

Nästa inlägg

Avokadotorn med smak av citron toppat med räkor

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x