Uppdatering

Hej min vän. 

….Ursäkta frånvaron, hade tänkt att sätta mig och skriva till dej  flera gånger. Men nu så har jag lite tid och en kopp kaffe här framför datorn 😀  I Torsdags så åkte jag och barnen till Öland och hälsade på Susanne och lille Alexander.  Fikade , skvallrade och det var så himla trevligt  – och kul och se hur de bodde nu eftersom de flyttat..

Det bjöds på en belgisk kladdkaka ( tror det var Frödinge) Gott.
Lille Alexander hade hunnit bli 3 månader –
och han var så glad och nöjd hela tiden.

På hemvägen tyckte Nomi att vi kunde åka förbi moster och se om Lova ( kusin )  ville följa med oss tillbaka till Växjö. Så vi hämtade upp Lova innan vi åkte hemåt.  Och igår blev det en liten tur till Ikea, med småkusinerna -som tycker det roligaste som finns är att vara på leklandet var där och lekte i nästan två timmar (!!)  Så vi hann med att köpa det där nödvändigaste…. Servetter, ramar, doftljus och lite förvaringsboxar….

Doftljus som doftar, kaffe, kanelbulle och cheesecake,

Nu på morgonen har jag förberett efterrätten till Mello-finalen.
Hemmagjord glass med egen chokladsås . . . Återkommer med receptet när vi hunnit med att provsmaka den- men smeten var ”to-die-for” iallafall 😀

Nu väntar vi på att systeryster och resten av familjen ska komma hit.  Tobias och Jonathan  ska nog få skruva Ikea – möbler tror jag minsann.  Medan jag och Daries ska ge oss ut på  promenad med liten Molly.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Mmm så gott det ser ut!!
Så fin bild du fick på honom och med Laban bredvid hihi <3
Kram

Nästa inlägg

Nutellabiskvier toppade med schweizernöt

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x