Mozzarella

Ost är goda grejer det – och varm ost är nästan ännu godare.
Jag hittade dessa i frysdisken när jag var och handlade tidigare idag. Har inte smakat dem tidigare- men får väl hoppas att de är goda….

 De ska friteras men gick att tillaga i ugn också ( tror på det första alternativet )   –  och de ser iallafall smarriga ut. Nomnom.

Återkommer med betyg senare.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Mums, mozzarella sticks är så goda! Vi åt det senast på hotell i Singapore. Drömmer om dem ännu 🙂 Kram från ett regnigt Amsterdam!

11 år sedan

De där har jag köpt ett par gånger! Jag rekomenderar att köra dem i ugnen! Osten bara rann ut och smälte sönder i hela min fritös och kvar fanns bara skalet… Ingen höjdare. De är dock jättegoda om osten är kvar i dem! 😉

Johanna
11 år sedan

Godkväll! Just de mozzarella sticksen provade jag förra helgen. Jag gjorde de i ugnen och osten rann ut även där!!!! Hade de hållt ihop så hade de varit fantastiskt goda nu blev de bara mjuka. Hade en ostdipp till som var god.
Trevlig schlagerkväll.
Förresten gjorde biskvier tidigare idag men bottnarna flöt ut så mycket och blev lite platta. Något knep?

Elise
11 år sedan

De är bra goda de där, om osten stannar kvar i vill säga. De finns ju chili cheese ockå, eller chili poppers kanske de heter i det där märket. Testade sådana i ugnen. Men dom rann ut de också. Men köper man färdiga på ett hamburgerhak så är dom riktigt mumsiga och hela. 😉

jennysmatblogg
11 år sedan

Mina blev jättebra. Kanske viktigt att ha rätt temperatur ? Min olja var riktigt varm innan jag la ner dem.
Bra betyg från mej. Mums:-)

11 år sedan

Det där verkar intressant!

11 år sedan

Riktigt goda är dom! Funkar jättebra att köra dom i ugnen med (det jag brukar göra, eftersom jag inte äger en fritös) 🙂

wonkan
11 år sedan

För mej rann all ost ut då jag hade dem i ugnen….super trist 🙁

Nästa inlägg

En liten lördagsbukett

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x