Fika och tv-spel

Vart tog denna onsdagen vägen ?!
En förmiddag med pappersarbete och en himla massa mail att svara på -men nu är jag ikapp igen! Och nyss kommit hem från skolan på ett utvecklingsamtal 🙂 Och klockan är redan efter fyra…. och om ett par timmar är det föräldrarmöte. Tur att jag förberedde middagen idag vid lunch ( rullade och stekte köttbullar ) Och det är smidigt att värma upp, med lite potatismos senare.

Vi fikade ( provsmakade ) biskvierna till fikat också. Det är faktiskt så mycket godare att baka egna – så detta receptet måste ni bara pröva sen!

Melvin har fått ett nytt tvspel som har har spelat- själv kan inte förstå mig inte på några andra spel än supermario. Det kan jag däremot lätt spela bort en timme eller två 😀

Men Melvin var iallfall mycket glad över nya spelet och tyckte det var jättekul.  Och det är ju  huvudsaken 🙂

Jag fick en fråga hur gamla mina barn är och i år är :  Jacob 14 år, Thelma 12 år , Melvin 8 år och Nomi 4 år. Som ni kanske märker så vill inte Jacob & Thelma  vara med jättemycket på bloggen- och det respekterar jag såklart – däremot så tycker Nomi och Melvin att det är roligare.

Men nu måste jag kila- vi hörs senare

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
11 år sedan

Mina stora gillar inte heller att vara med på kort. JAg förstår precis.
Du verkar vara en hjälte- morsa. Hur hinner du???

Kram

Ser fram emot receptet på biskvierna 😎

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Åsa : Jag är så glad för att jag kan bestämma och schemalägga mitt jobb själv 🙂
Alla mammor & pappor vill vara hemma mycket med sina barn- och jag har den fördelen för att kunna jobba hemmifrån. Det är jag så tacksam för.

Åsa
11 år sedan

Oj, då var du alltså 17 år när du fick din äldsta pojke och bara lite äldre när han blev storebror!? Hur tycker du det har varit?

Måste pröva att göra biskvier, har gjort det en gång för evigheter sen men minns knappt. Har köpt hallonessens, kan det bli gott i smörkrämen måntro? Har du testat hallonsmak?

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Åsa :
Nu har jag fyllt 32 år ( har glömt att uppdatera till sidan om bloggen ) och jag var alltså 18 år, när jag blev mamma och 20 år när jag blev tvåbarnsmamma.
Skillnaden att vara ung-mamma och bli mamma som 28åring var väl mest att jag som ung-mamma alltid kände mig tvungen att bevisa att jag var lika bra som de äldre mammorna. Som 28 åring och fyrbarnsmamma var jag så trygg i min egen mammaroll, och behövde liksom inte bevisa någonting.

Ja… nu när jag bakat biskvierna har jag gjort det med färska bär. Men jag kommer absolut använda essenser till nästa gång. ( med tanke på att hallonbiskvierna åkte i soporna) 😀

Åsa
11 år sedan

Vi är alltså två olika Åsa som skrivit just! 🙂

Anna
11 år sedan

Du verkar vara den perfekta frun och mamman. 🙂
Jag är också nyfiken på hur det är att vara ung mamma.

Vill ni ha fler barn? Kramar från Anna i Småland

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Anna : Vi är helt nöjda med vår familj precis som den är .
Fyra barn och en hund och vår familj är komplett. Nu vill vi resa och se världen med vår familj.

11 år sedan

Kikar in och lämnar en liten rad. Dom där biskvierna ser jättegoda ut. Följer din blogg lite då och då. Härligt med fler som blev förälder tidigt 🙂 /S

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
11 år sedan

😀

Sara
11 år sedan

Åh, dem såg smarriga ut! Vad är det för smak? 🙂 Jag tänkte göra dina citronbiskiver ikväll men jag ska även ge mig på hallonbiskvierna som ska vara bra trixiga att göra, men skam den som ger sig! 😀

Nästa inlägg

Veckans Schlagermeny

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x