Örhängen

Nomi tycker det är väldigt tjusigt med örhängen just nu – och  Thelmas smyckesskrin med örhängen  är minst sagt spännande !

Nu har Nomi fått egna -sådana som man klister istället  – i massa olika färger.  Gissa om hon är nöjd 😀

Idag blev det röda-cerisa ”klister”-örhängen.

Nomi är ledig Måndagar och jag har inbokade möten idag- men det brukar alltid fungera bra att hon följer med.   Jag brukar packa ner ipaden och lite frukt så brukar hon vara jättenöjd.

Förresten i veckan ska vi baka mer biskvier – har hunnit fundera på flera olika smörkrämer. Förresten är det någon som har hunnit baka citronbiskvierna från förra veckan ?

0
Prenumerera
Notis om
7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
7 år sedan

Inte ännu, men måste få till det en dag, kanske i helgen. Kram kram

Sofia
7 år sedan

Bakade biskvierna till födelsedags fikat i helgen, mycket nöjd och många positiva kommentarer från fika gästerna! Misslyckades först med chokladen, men gör om gör rätt! Ser med spänning fram emot nya recept 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
7 år sedan

Jag tyckte det var jätteroligt att baka biskvier. Så jag tänkte baka tre nya sorter idag 😉

Linda
7 år sedan

Jag bakade faktiskt ditt gamla recept på Chokladbiskvier i fredags. Det var första gången. De blev väldigt goda men det svåra var att doppa chokladen och få det att se snyggt ut. Min choklad var nog lite för varm för att smörkrämen smälte och blandade sig lite med chokladen. Gjorde hälften i mörk och hälften i ljus choklad, de ljusa var klart godast.

jennysmatblogg
Reply to  Linda
7 år sedan

Då var den nog lite för varm din choklad.
Jag ska uppdatera det i kommande recept 🙂

SofiaH
7 år sedan

Hej, jag gjorde dem i helgen till min sons kalas som är imorgon och det var mycket lättare än jag trott MEN det var jätte svårt att få mandelmassabottnarna fina, hur gör du??
Tack för en underbar blogg som jag läser varje dag och jag gör många av dina recept!

jennysmatblogg
Reply to  SofiaH
7 år sedan

Sofia : jag spritsade ut mina, men tidigare har jag klickat ut dem på plåten.
Det viktigaste ( tror jag ) är att inte få dem för toppiga. Utan platta till dem något.

Nästa inlägg

Chokladskålar med citronmousse

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x