Tjingeling !
Nu är det nästan klart…..
Väntar på att chokladen ska bli klar över vattenbadet -så jag hinner väl uppdatera lite från dagens bakande här på bloggen innan de är dags att chokladdoppa de små bakverken.
Vilken smak tror ni att det blev?
Nästan klart
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2013/02/IMG_7629.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)
Åhhhh så GOTT det ser ut 😉
Längtar redan efter receptet
Vanilj!? 🙂
Åhh, så gott!
Jag älskar biskvier, är så bra att ha i frysen och bara ta fram när det behövs.
Jag tror på citron ;O)
Jag kör alltid chokladen i micron, blir aldrig grynigt eller bränt, har du provat det?
Visst är det så.
Smidigt och gott- och smaken är CITRON 😀
Ser ju jätte smaskiga ut 🙂
Går du på något tupperwere party någon gång så kan jag tipsa om en microplus kanna .
Den är ju bara helt fantastisk när man ska smälta choklad och mycket annat också.
Ha en fin dag.
Tack för tipset! 🙂
Prova med lite kakao i smörkrämen, mycket godare och ser godare ut också 🙂
Men då blir det ju chokladbiskvier- det har jag bakat tidigare.
Finns bland mina äldre recept.