Nästan klart

Tjingeling !
Nu är det nästan klart…..
Väntar på att chokladen ska bli klar över vattenbadet -så jag hinner väl uppdatera lite från dagens bakande här på bloggen innan de är dags att chokladdoppa de små bakverken.
Vilken smak tror ni att det blev?

Kanske inte är så svårt att gissa…

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
11 år sedan

Åhhhh så GOTT det ser ut 😉
Längtar redan efter receptet

Åsa
11 år sedan

Vanilj!? 🙂

Maja
11 år sedan

Åhh, så gott!
Jag älskar biskvier, är så bra att ha i frysen och bara ta fram när det behövs.

Jag tror på citron ;O)

Jag kör alltid chokladen i micron, blir aldrig grynigt eller bränt, har du provat det?

jennysmatblogg
Reply to  Maja
11 år sedan

Visst är det så.
Smidigt och gott- och smaken är CITRON 😀

Emma
11 år sedan

Ser ju jätte smaskiga ut 🙂
Går du på något tupperwere party någon gång så kan jag tipsa om en microplus kanna .
Den är ju bara helt fantastisk när man ska smälta choklad och mycket annat också.

Ha en fin dag.

jennysmatblogg
Reply to  Emma
11 år sedan

Tack för tipset! 🙂

Emelie
11 år sedan

Prova med lite kakao i smörkrämen, mycket godare och ser godare ut också 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Emelie
11 år sedan

Men då blir det ju chokladbiskvier- det har jag bakat tidigare.
Finns bland mina äldre recept.

Nästa inlägg

Baka biskvier

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x