Bilder från huset

Har hämtat barn från skola och dagis och är nu hemma en stund innan jag ska iväg igen.  Jag sitter i köket med en kopp kaffe och kollar igenom bilderna på datorn, och hittade några tjusiga bilder från vårat förra hus. Jag vet att många av er tycker det är roligt med hus & heminredning så jag tänkte att ni kanske tyckte det var kul att se.

Att ha pool kommer jag kanske sakna lite den här sommaren….

Köket, modernt och stilrent.  Vi trivdes jättebra med vårat guld / bronsiga mosaik kakel – men det hade inte passat lika bra i vårat hus nu.

Området var inte helt uppbyggt när vi bodde där, men när jag körde förbi sist så verkade de inte vara många obebygda tomter kvar.

Som ni kanske vet så är inte det här mycket färger min stil –
bilderna är till katalogfotningen- så det är duktiga stylister som har varit i farten och piffade till huset. Blev riktigt bra tycker jag !

Liten del av övervåningen…

Badrummet på övervåningen ritade vi upp själva. Och sen valde vi att sätta stora kakelplattor på höjden- vita såklart. ( syns kanske inte så bra på bilderna )

Fyrkantiga handfat.

Innan vi lade klinkers i hallen…

På dessa bilder är trallen obehandlad – den laserade vi sommaren efter in i en mjölk-vit lasyr ! Det var faktiskt riktigt fin- om man inte är så förtjust i den mörka / rödbruna / guldiga oljan som man oftast behandlar trädäcken med.

Ett jättefint hus som blev lite för litet för oss- jag stormtrivs i vårat vårat ”nya” gamla hus. Men sen är det är alltid roligt att gå tillbaka i bildarkivet och se hur man möblerade och hade för inredning för ett par år sedan 😀

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
11 år sedan

Hej Jenny!
Jättefina bilder! Det är alltid kul med heminredning och ny inspiration. Jag gillar inte heller färg, utan mest vitt som dig. Men varför flyttade ni från det fina huset? Även om jag tycker ditt nya hus är minst lika mysigt och charmigt.

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Hej Lena : Vi trivdes jättebra både i hus och område. Och att få vara med och bygga eget så är ju alltid spännande och roligt. Men vi är en stor familj- vi behövde större och det fanns ingen möjlighet att bygga ut. Nu har vi rejält med plats i vårat hus- och det finns en härlig charm med gamla hus också.

Kram

carina N
11 år sedan

Hej.
Undrar också varför ni flyttade från det fina huset,precis min stil på hus 🙂
Erat nuvarande är också såå fint,men jag gillar det stilrena lite ..

jennysmatblogg
Reply to  carina N
11 år sedan

Vi trivdes jättebra både i hus och område. Och att få vara med och bygga eget så är ju alltid spännande och roligt. Men vi är en stor familj- vi behövde större och det fanns ingen möjlighet att bygga ut. Nu har vi rejält med plats i vårat hus- och det finns en härlig charm med gamla hus också.

Kram

Åsa
11 år sedan

Men vilket snyggt hus ni hade . Även om jag helst hade bott i erat stora fina hus som ni har nu.Jag följer dej på insta 😉 Men vilket slags hus är det ni hade innan ?? Alltså vilken husmodell?

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Tack Åsa.
Ja, vi trivs jättebra i huset. Så här stannar vi 😀
Huset på bilderna är en smålandsvilla , villa västervik heter modellen.

trevlig kväll.

Natalie Haglund
11 år sedan

Jenny, Vad är det för snygg tavla bakom soffan? Gjort själv? El köpt var?

Kram

jennysmatblogg
Reply to  Natalie Haglund
11 år sedan

Natalie : Den var häftig va 😀
Har ingen aning om vad den kommer från- stylisterna hade med den för fotograferingen bara.

11 år sedan

Fantastiskt fint hus och jättefina bilder!

11 år sedan

Så fint hus, kul med lite inspirationsbilder 🙂

Emma
9 år sedan

Hej!
Otroligt fint hus!
Vi håller på att bygga Hus nu och funderar på att måla det vitt
Och grått. Tänkte höra om ni minns vilka färger ni använde?
Hälsningar Emma

Nästa inlägg

Romsås som passar bra till all sorters fisk

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x