Blå hortensia

Ny liten bordsblomma en hortensia med härlig blåfärg.

God morgon !

Jaha då var det torsdag igen  . . . . Vart tog veckan vägen undrar jag? 🙂
Stora barnen är i skolan men Nomi är ledig från förskolan idag- för hon får snart besök av moster och kusinerna.  De ska fira Nomi som fyllt år, och så ska vi fika lite grann. Får rota lite i frysen och ser vad jag hittar för något.  Och så återkommer jag snart med receptet på gårdagens middag, riktig god husmanskost. Som man även med lite enkla medel kan göra till LCHF – kost.

Hur många är det av er här som äter LCHF ?  


1
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elin
11 år sedan

Hej! Har du en systemkamera som du tar bilderna med eller är det mobilkamera? Älskar din blogg!!

jennysmatblogg
Reply to  Elin
11 år sedan

Hej Elin: Tack 🙂
Jag har en systemkamera. En Canon.
På instagram fotar jag med mobilen 🙂

Trevlig torsdag

Viola i S-tuna
11 år sedan

Jag och la familia kör LCHF tänk, nu kanske vi inte vräker på med de sista bokstäverna HF=High Fat längre, men vi mår mkt bättre alla 3. Lugnare magar och det var där vi började, sonen hade problem med magen och jag märkte direkt när jag ätit bröd ( oavsett sort ). Så vi testade LCHF tänk och har nu kommit till ”lite kolhydrater, inget halvfabrikat, göra allt från grunden med bra råvaror tänk” Sonen får självklart äta vad han vill, men han märker av magen direkt efter tex.ett kalas osv. Men han är 14 och klok nog till att känna efter hur hans kropp mår.

carina N
11 år sedan

Jag kör LCHF,men som tidigare skrev så vräker jag inte i mig grädde hela dagarna!Mår mycket bättre i magen & bra för barnen att äta samma med en potatis bit till..

Susanne
11 år sedan

Jag 🙂 Har kört LCHF i två år, sista halvåret liite sämre eftersom jag har en femmånaders men höll mig till livsstilen fram tills glassbegäret vann över mig och nu när nattsömnen är rubbad är jag mer småsugen hela tiden, tänker att de naturens signaler och kör på halvfart fram tills amningen e över, snart hoppas jag…Mår såå mkt bättre på LCHF i mage och i själen också, inget sug o mattänk mellan målen! Tack för all inspiration <3

Heidi
11 år sedan

Hej Jenny!
Jag kör LCHF och är tacksam för recept som är LCHF eller liknande. Kram

Anna G
11 år sedan

Hej Jenny!
Tittade in på din blogg för första gången häromdagen. Gillar kombon mat/fika och inredning!
Och näe, jag äter inte LCHF utan GI (från nyår) Lite svårare då det är LCHF som är ”i ropet” just nu.
Ha en fin dag!

Nästa inlägg

Taco enchiladas

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x